Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Ramba II


ikona
Mr. Hlad
james cameronlast bloodpopkulturní milníkyramborambo IIslysylvester stallone
Sylvester Stallone se v ikonickém akčňáku vrací do Vietnamu vyrovnat účty. Buďte u toho. A pak si rovnou vpalte pětku!  

V Popkutlurních milnících podle MovieZone jsme vám naposledy nabídli Top Gun a jelikož Tom Cruise a jeho parta zvládli vyprodat Aero za pár dnů, museli jsme přidávat ještě jednu projekci. Teď je na řadě další akční ikona osmdesátých let a možná ještě větší, protože dorazí Sylvester Stallone ve své možná nejslavnější roli. V rámci šestnáctých popkulturních milníků podle MovieZone se bude promítat klasika Rambo II. Ale bacha, legendární válečník vyrazí zachraňovat americké vojáky do Vietnamu 20. září ve 20:30 v kině Aero. 

Pokud jste se podívali do kalendáře, tak asi víte, že to je pátek, pro Popkulturní milníky trošku neobvyklý den. A máme k tomu dobrý důvod. Hned po Rambovi II si totiž budete moci ve 22:15 vpálit novinku Rambo: Poslední krev a porovnat tak, jak se na Slyovi podepsal čas a jestli umí i po sedmdesátce likvidovat lidi tak efektně jako za mlada. Lístky na dvojku Ramba kupujte tady a na double-feature dvojky a pětky tady. A pokud byste chtěli se Slyem strávit celý večer, tak můžete přijít už v 18:30, kdy v Aeru začíná kvíz na téma Sylvester Stallone. Tak doražte, bude to pecka. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace