Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmový Mortal Kombat nabírá herce. A nevypadá to dobře


ikona
Mr. Hlad
james wanjaxjoe taslimliu kangludi linmortal kombatraidentadanobu asano
Adaptace legendární bojovky už má Liu Kanga, Jaxe, Milenu a Raidena. A my začínáme být nervózní.  

James Wan nám slíbil nový Mortal Kombat, který pod jeho producentským dohledem natočí Simon McQuoid. A slíbil, že to bude eRko. A slíbil, že tam budou fatality. Neslíbil nám však zajímavé herce. A zatím to nevypadá, že by je měl dodat. Jasně, už pár týdnů víme, že mrazivého Sub-Zera si zahraje Joe Taslim z Raid, ten ale může většinu nebo třeba i celý film strávit pod modrou maskou. A teď tvůrci představili další herce a popravdě doufal jsem v trošku větší kalibr. 

Hlavního hrdinu, mnicha Liu Kanga, si zahraje Ludi Lin, jenž se objevil v celovečerní verzi Power Rangers a mihl se v Aquamanovi. A nejspíš si ho nikdo nepamatuje. Ale prý alespoň umí jiu-jitsu a něco z thajského boxu. Japonská hvězda Tadanobu Asano, toho jsme mohli vidět v menších rolích v Thorech, bude bůh blesků Raiden, naprosto neznámá Sisi Stringer si zahraje Milenu, zlý klon princezny a válečnice Kitany, kterou vytvořil čaroděj Shang Tsung, a Mehcad Brooks ze Supergirl ztvární Jaxe, což je dost směšná představa vzhledem k tomu, že Jax vypadá jako dvakrát větší Terry Crews a Brooks vypadá takhle

Spousta postav včetně hlavního záporáka Shang Tsunga ještě není obsazená, přesto se ptám - to sakra nikoho nenapadlo zkusit zavolat Iko Uwaise, Tonyho Jaa, Jackyho Wu nebo třeba alespoň Mika Moha z Tenkrát v Hollywoodu nebo Andrew Kojiho z Warriora? I ten Robin Shou by to pořád nejspíš zvládl... Nechci si tu hrát na Imfa a těm hercům se vysmívat, abych neskončil jako on, když poprvé zjistil, že existuje Neill Blomkamp a trošku to s ním zamávalo, ale jestli Wan a McQuoid chtějí, aby se fandové bojových umění začali alespoň trošku těšit, měli by co možná nejdřív představit zajímavější tváře. O dost zajímavější. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace