Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vydává Zápisník filmožrouta


ikona
KarelR
zapisnik filmozrouta
Zápisník pro všechny, kteří žijí filmem! 

MovieZone byla řadu let jen webovým útočištěm pro všechny, kdo mají rádi filmy a chtějí si o nich rozumně pokecat. Před pár lety se ale Cival rozhodl, že bychom se měli scházet i přímo v kině, a tak vznikly Popkulturní milníky (v pátek 20. září bude Rambo 2!). Právě v Aeru jste nás často uháněli s tím, že by náš merch neměl skončit u triček a hrníčků. A i když nám ještě zdaleka nedošly nápady, všechny je předběhlo vydavatelství Presco, jež nás oslovilo s návrhem na filmový zápisník.

Co se dělo dál? Inu, slovo dalo slovo, redakce dala hlavy dohromady... a voila, unikátní Zápisník filmožrouta už je v prodeji! Samozřejmě je nám jasné, že ho v době internetů nepotřebuje úplně každý. Pořád ale máme pocit, že je dost "analogových" filmových fandů, kteří zavrhnou jedničky a nuly ve jménu poctivého stohu papírů v pevných deskách.

Ještě jste tady? Paráda. V tom případě by vás mohlo zajímat, že v zápisníku nenajdete jen desítky stránek, na které si můžete poznamenávat svoje filmové zážitky. Obohatili jsme ho totiž o žebříčky nejlepších filmů z mnoha žánrů, několik tematických textů (kde třeba máte ideálně sedět v kině?) a také o kupu legendárních filmových hlášek. Třešničkou na dortu jsou pak originální ilustrace, u nichž jsme se doteď neshodli na tom, která nás vlastně baví nejvíc.

Unboxingu zápisníku, který jsme hodili na Facebook, se mimochodem zúčastnil i herec, jenž se pravidelně najímá jako tvář KarlaR. Můžete tak vzít jed na to, že jde o zásadní eMZáckou vychytávku, jíž rádi uvidíme plně rozprodanou a nadšeně využívanou.

A kde že tedy můžete nakupovat? Pochopitelně u všech knihkupců, kteří to s filmovými zápisníky myslí vážně, nebo ideálně rovnou na webu Presca. Snad si tam najde cestu dost filmožroutů na to, abychom třeba časem zkusili ještě něco...

P. S. Kdo do zápisníku sežene autogramy celé redakce (včetně Teda), má náš nehynoucí respekt!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace