Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Johna Wicka vylepšuje comicsovku Birds of Prey


ikona
Mr. Hlad
birds of preychad stahelskidcharley quinnjohn wickmargot robbiewarner
Warneři najali jednoho z nejlepších akčních režisérů současnosti, aby jim pomohl s jejich novou comicsovkou.  

Před pár týdny se objevila neověřená informace, že unikl scénář ke comicsovce Birds of Prey, ve které se měla vrátit Margot Robbie jako Harley Quinn a spolu s dalšími drsňačkami bojovat v Gothamu proti gangsterovi jménem Black Mask. A reakce na ten scénář nebyly vůbec dobré. Podle všeho šlo o variaci na Deadpoola, v níž Harley mluvila přímo na diváka, celé to působilo trapně a víceméně se bojovalo o diamant, ve kterém měly být s pomocí supertechnologie ukryté nahé selfies hlavního zloducha. Mohlo by to fungovat, ale taky ne. A taky to celé možná byly kecy, ale uvidíme. V každém případě Birds of Prey čekají velké přetáčky, protože studio si asi řeklo, že ve filmu je málo akce, což by u comicsovky mohl být problém. 

A co uděláte, když se vám blíží únorová premiéra a vy zjistíte, že váš akční comics není dostatečně akční? Zavoláte profíka. Při dotáčkách a přetáčkách tak bude druhému štábu šéfovat Chad Stahelski, tvůrce trilogie John Wick. A my se najednou těšíme o kousek víc. I když má za úkol vymyslet a natočit úplně nové scény, vůbec to neznamená, že by režisérka Cathy Yan dostala padáka, na place bude mít pořád hlavní slovo ona, ale je fajn, že Warneři chtějí vylepšovat tak, že najmou ty nejlepší z oboru. Stahelski se však už částečně na Birds of Prey podílel před tím, protože jeho 87 Eleven dodalo kaskadéry, ale teď bude přímo na place. A tam akci zvládá sakra dobře. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace