Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #519 o Hobbsovi, Shawovi a marvelovkách


ikona
Mr. Hlad
avengersblade runnerdisneyhobbs a shawmarvelspider-manvíkendový výplach
Kdo si málem zahrál Hobbse a Shawa? Fungovaly by marvelovky s eRkovým ratingem? A jak se první diváci tvářili na Blade Runnera?  

Zásadní výplach

Česká stopa týdne
Seriál Černobyl patří k tomu nejlepšímu, co se na televizní obrazovce v posledních letech objevilo. A tak máme docela radost, že na jeho vzniku pracovali i čeští tvůrci

Rating týdne
Dost často čteme názory, že Marvel by se neměl držet při zemi a vypustit do světa nějaké eRko. Asi se ho jen tak nedočkáme, na druhou stranu tohle video ukazuje, že je to možná dobře. Z marvelovek by už asi nebyla taková ta ideální podívaná pro celou rodinu. Na to by tam bylo moc usekaných hlav. A Scarlet Witch je hodně creepy. 

Sestřih týdne
Let‘s Do This! Když tohle hrdinové řeknou, obvykle pak následuje nějaká atraktivně vypadající koláž, nebo rovnou vyrazí do akce a začne se střílet, mlátit a podobně. Zkrátka to znamená zábavu. A hrdinové to naštěstí říkají docela často. 

Kameramani týdne
Kdy se řekne kameraman, člověk si obvykle představí moudře vypadajícího člověka, co sedí za obrovskou kamerou a pekelně se soustředí. Ale při natáčení akčních scén to ve skutečnosti vypadá o dost jinak

Logo týdne
Studia si ráda hrají se svými logy, když k tomu dostanou příležitost a u Disneyho to dělají pochopitelně taky. A mají docela dobré nápady, jak vám ukáže tohle video. 

Kaskadéři týdne
Před pár týdny se začala objevovat videa, ve kterých specialisté na vizuální efekty hodnotí filmové triky. Teď tu máme něco podobného, ale podle mě o trošku zajímavějšího. Práci kolegů teď budou hodnotit kaskadéři

Poznámky týdne
Všichni fandové vědí, že Blade Runner má hned několik verzí a lidi se dodnes hádají, která je ta nejlepší. Osobně si ten příběh bez voice overu Harrisona Forda nedovedu představit, ale jestli vy ne, hádat se nebudu. V každém případě názory na celkové vyznění filmu a to, jak by měl vypadat, se lišily už dávno před jeho premiérou

Hvězdy týdne
Možná jste to nevěděli, ale James Corden a Josh Gad jsou největší hvězdy na světě. Alespoň oni vám to s vážnou tváří budou tvrdit. Chybělo málo a letos jsme je viděli v Tenkrát v Hollywoodu, Hobbsovi a Shawovi nebo ve čtvrtém Toy Story

Hrdina týdne
V posledních Avengers toho Spider-Man moc nepředvedl, asi se šetřil na vlastní sólovku. Ale možná to bylo i tím, že nedorazil ten správný Spider-Man. Tobey Maguire by podle všeho bitku s Thanosem zvládl minimálně stejně dobře. 

Duel týdne
Minule jsme hledali nejlepší film Quentina Tarantina. První místo nakonec nepřekvapivě urvalo Pulp Fiction, za ním skončili Hanební pancharti a trojka patří Nespoutanému Djangovi. 

Teď se podíváme na pohádky. V kinech má premiéru Hodinářův učeň a nás by zajímalo, jaká česká porevoluční pohádka je podle vás nejlepší. Názvy filmů pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace