Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Změří Blade síly s králem upírů?


ikona
Mr. Hlad
bladedraculamahershala alimarvelwesley snipes
Kdo by mohl být hlavním záporákem v upírské comicsovce? A která překvapivá herecká hvězda by si ho mohla zahrát?  

Když před pár dny Marvel oznámil, že kutí nového Bladea, měli jsme docela radost. Hlavní roli dostal (respektive si o ni řekl) držitel dvou Oscarů Mahershala Ali, původní filmový Blade Wesley Snipes mu na internetu drží palce a vzhledem k tomu, že první dva filmy byly sakra povedené, budou se u Disneyho nejspíš snažit to nepodělat. Jediný problém je, že nový Blade dorazí do kin až za tři roky. Teď ale možná tušíme, o čem by mohl být. A taky kdo by se v něm měl objevit. Zatím se sice pohybujeme v oblasti drbů a oficiálně nepotvrzených informací, jsou však natolik zajímavé, že byste je prostě vědět měli. 

Říká se, že Blade by měl být hodně velký oldschool, minimálně tedy v tom, z jakých comicsů bude vycházet. Filmová verze by měla být adaptací comicsu ze sedmdesátých let, ve kterém se tenhle likvidátor upírů objevil vůbec poprvé a šel po krku samotnému Drákulovi. Jo, Blade se porve s Drákulou. A se šeptá, že nejslavnější upíra všech dob by si mohl zahrát Wesley Snipes, představitel původního Bladea. A to by byla neskutečná stylovka! O Snipesovi se občas mluvilo v souvislosti s rolí Whistlera, Bladeova mentora a pomocníka, ale ikonický záporák by nám udělal o dost větší radost. Snad se brzy dozvíme víc. A jestli o tom Marvel zatím neuvažoval a všechno to jsou jen kecy a fanouškovské fantazie, bylo by fajn, kdyby se tímhle nápadem začal zabývat. 

---

Vytáhni v hospodě: Blade z roku 1998 měl být původně komedie, respektive parodie a hlavní roli si měl zahrát LL Cool J. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (39)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace