Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dave Bautista chystá akčňák s tvůrcem Rychle a zběsile


ikona
Mr. Hlad
dave bautistadraxguardians of the galaxyrychle a zběsiletraphouse
Drax proti drogovým kartelům a vlastním potomům 

Pořád si nejsem úplně jistý, jestli má Dave Bautista na to, aby utáhl vlastní film. Ve Strážcích Galaxie je super, v menších rolích zvládá drsňáky skvěle, ale jakmile má projekt táhnout, skončí to jako Spolujízda. Tedy dost blbě, minimálně po komerční stránce. Jsem ovšem rád, že se snaží a třeba mu to příště půjde lépe. Se Zackem Snydrem momentálně chystá zombie akčňák Amy of the Dead pro Netflix a teď kývl na hlavní roli v projektu Traphouse, jehož zápletka zní vcelku zajímavě. 

Bautista si tu zahraje tajného agenta DEA, jenž spolu s parťákem zjistí, že se ve městě objevila parta drsňáků, kteří okrádají drogový kartel. A odhalí, že jim šéfují jejich vlastní dospívající děti. Ty totiž kradou tátovi informace z práce a využívají policejní taktiku a postupy, které odkoukaly od rodičů. Až příliš pozdě jim ale dojde, že lézt do zelí obchodníkům s drogami je docela nebezpečné. Scénář píše Gary Scott Thompson, autor prvního Rychle a zběsile a podle všeho půjde o regulérní akčňák, žádnou rodinnou komedii, jak by se ze zápletky mohlo zdát. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace