Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

G.I. Joe se vrátí. Dostaneme třetí film?


ikona
Mr. Hlad
bruce willischanning tatumdwayne johnsongi joehasbrostephen sommerstransformers
Supervojácí se chystají na další misi.  

Série G.I. Joe měla podobné ambice jako Transformers. Aby taky ne, když vzešla z podobně populárních hraček a mohla spoléhat na solidní fanouškovskou základnu, která vyrostla u animovaného seriálu. Nakonec to ale úplně nedopadlo. První film, který natáčel Stephen Sommers mimo jiné i v Praze, byl solidní blbina a ani dvojka se v rámci žánru "drahé, akční a blbé" neztratila a navíc měla Dwayna Johnsona a Bruce Willise, bohužel na trojku nikdy nedošlo. Nedávno se mluvilo o tom, že by se příští rok měl své vlastní sólovky dočkat ninja Snake Eyes, teď to však vypadá, že nebude sám. 

Scenáristé Josh Applebaum a Andre Nemec totiž chystají týmovku ze světa G.I. Joe. Není potvrzené, že půjde o regulérní trojku nebo restart, řekli však, že to bude ansámblový akčňák a zatím prozradili, že v něm uvidíme i nováčka jménem Chuckles, což je specialista na infiltrace. Simon Waters z hračkářského gigantu Hasbro navíc nedávno prozradil, že další film se skutečně chystá, ale že by v něm tvůrci chtěli oslovit spíš mladší publikum a hrdinové budou řešit problémy, které trápí současný svět. Co si pod tím máme představit? Těžko říct, na druhou stranu Applebaum a Nemec napsali čtvrtou Mission: Impossible a kdyby se G.I. Joe vydalo tímhle směrem, vůbec by nám to nevadilo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace