Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: kung-fu marvelovka a Jamie Foxx se spoustou diamantů


ikona
Mr. Hlad
eisa gonzalesjamie foxxkevin klinemanuscriptmarvelna obzoruneil marshallrosamund pikeseth rogenshang-chi
O čem bude nová marvelovka? Proč půjde Jamie Foxxovi o krk? A jak se Seth Rogen octne v budoucnosti?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V detektivce I Care a Lot budou Rosamund Pike a Eiza Gonzáles zjišťovat, že by nebylo od věci pořádně si prověřit klienty, pro které začnou pracovat. V hororu The Reckoning vám Neil Marshall ukáže, jak probíhaly čarodějnické procesy. 

Jamie Foxx bude v thrilleru The Manuscript pátrat po ztracených diamantech a zjistí, že není jediný, kdo by se jich rád zmocnil. V komedii An American Pickle se Seth Rogen probudí ve sto let vzdálené budoucnosti. 

Melissa McCarthy a Kevin Kline se budou v dramatu The Starling vyrovnávat s rodinnou tragédií a zachraňovat svoje manželství. V komedii The Argument se rozhodnou poměrně extrémním způsobem vyřešit jednu banální hádku. 

V marvelovce Shang-Chi and the Legend of Ten Rings se představí comicsový mistr bojových umění a taky legendární záporák Mandarin. Komedie Love. Wedding. Repeat. vám ukáže, že zorganizovat svatbu může být solidní peklo. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace