Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Sebevražedného oddílu a Železných srdcí jde zase do války


ikona
Mr. Hlad
brightdavid ayerel alameinfurysuicide squad
David Ayer chystá film o bitvě o osud Severní Afriky 

Davida Ayera jsme měli vždycky rádi. Napsal skvělý Training Day, natočil vynikající Drsný časy nebo Patrolu, pak se však vrhl na velké filmy. A trošku se to pokazilo. Sebevražedný oddíl se zrovna moc nepovedl a sci-fi Bright bylo sice fajn, i když taky nešlo o vyloženou pecku. Sice se pořád mluví o dvojce, ale bůhví, kdy a jestli ji uvidíme. V roce 2014 se ovšem Ayer vydal do druhé světové války a spolu s Bradem Pittem natočil tankistickou řezničinu o dobývání Německa Železná srdce. A tanky ho evidentně baví, protože se jim chce věnovat i v dalším projektu. Jen v podstatně větším měřítku. 

Ayer totiž natočí válečné drama El Alamein, které se má odehrávat v Severní Africe během druhé světové války. Právě tady se střetly armády Erwina Rommela a Jamese Montgomeryho. Rommel měl za úkol vybojovat přístup k Suezskému průplavu, Montgomeryho britské jednotky mu v tom měly s pomocí Australanů a Novozélanďanů zabránit. A do bojů zasáhly především tanky. Pořádně velký válečný film o tancích jsme tu neměli už opravdu hodně dlouho. Ayer navíc minule ukázal, že mu to docela jde a že se nebojí ukázat krutost a syrovost války, tak snad to zvládne i v epičtějším pojetí. Natáčení by mělo začít příští rok. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace