Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhá Cesta do Ameriky zlákala Wesleyho Snipese


ikona
Mr. Hlad
coming to americacraig brewereddie murphywesley snipeszamunda
Eddie Murphy se vrací ke své komediální klasice a zlákal do ní i bývalou akční superstar 

Už je to pár let, co se Wesley Snipes dostal ven z basy, ale že by se mu povedlo restartovat jeho hereckou kariéru, to se úplně říct nedá. Sylvester Stallone mu sice dohodil roli ve trojce Postradatelných, jinak ovšem točí malá a nezajímavá béčka. Mnohdy i o dost horší než ta, která točil těsně před tím, než putoval za katr. Snipes hrát umí. V sedmapadesáti ještě není odepsaný ani jako akční herec, ale velkou hereckou příležitost zkrátka už nedostal docela dlouho. Teď si na něj naštěstí vzpomněl Eddie Murphy. 

Asi bychom očekávali, že Snipes se zkusí do první herecké ligy vrátit přes akčňáky, ale role v pokračování komediální klasiky Cesta do Ameriky taky není špatná. Film by měl mít premiéru na konci příštího roku a Eddie Murphy, teď už vládce Zamundy, tu zjistí, že má v Americe syna a rozhodne se ho kvůli přání vlastního otce najít a předat mu rodinné dědictví a trůn. Snipes by si měl zahrát generála Izzyho, vládce země, která se Zamundou sousedí. Snipes i Murphy se mimochodem ještě letos objeví na Netflixu v biografii hvězdy blaxploitation filmů Dolemite is My Name, který režíruje Craig Brewer. A právě tenhle pán bude mít na starost i Cestu do Ameriky 2. Tahle trojka si tedy na natáčení asi dost sedla, tak snad se to projeví i na jejích filmech. . 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace