Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér třetího Thora chystá své Kokosy na sněhu


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthjojo rabbitlove and thundermarvelnatalie portmannext goal winstaika waititithor
Taika Waititi si chce před návratem k marvelovkám trochu zasportovat 

Sympaťák Taika Waititi zvládl to, o čem spousta jeho hollywoodských kolegů jen sní a většině z nich se to nikdy nesplní. Dokázal si vybojovat pozici, ve které může točit osobní filmy bez kompromisů a zároveň nemá problém získat zakázku od velkého studia a blbnout s hromadou peněz. Thor: Ragnarok z něj udělal hodně žádanou hvězdu, přitom se teď ale do kin blíží jeho satira Jojo Rabbit, v níž se podíváme do nacistického Německa a on sám si tam zahraje Adolfa Hitlera. A fandové jsou na tuhle šílenost zvědaví skoro stejně jako na čtyřku Thora, která bude mít podtitul Love and Thunder, Mjolnirem v ním bude máchat místo Chrise Hemswortha Natalie Portman a do kin dorazí v listopadu 2021. 

To je docela za dlouho, takže vlastně není žádné překvapení, že Waititi si mezi tím chce střihnout ještě jeden film. A opět spíš svůj než studiový. A jeho novinka Next Goal Wins zní navíc překvapivě normálně. Půjde o adaptaci stejnojmenného pět let starého dokumentu, který se točil okolo fotbalového týmu ze Samoi, jenž se s pomocí nového trenéra pokoušel nejen zastavit sérii zdrcujících porážek, ale i kvalifikovat se na mistrovství světa. Bude to drama, komedie nebo něco osobitějšího? To ví zatím asi jen režisér. Natáčení začne už letos na podzim, aby se Waititi stihl na jaře začít věnovat čtyřce Thora. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace