Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jared Leto bude zabíjet lidi. Kdo mu půjde po krku?


ikona
Mr. Hlad
denzel washingtonjared letojohn lee hancocklittle thingsrami malek
Jeden sériový vrah, dva policajti a tři oscarové superhvězdy. Máte zájem?  

Jared leto má doma sice Oscara a nabídky na velké a zajímavé role mu nejspíš chodí docela často, on se ale před kameru extra nehrne. Daří se mu totiž i jako muzikantovi a jeho kapela 30 Seconds to Mars vyprodává arény po celém světě a zvládat obě kariéry na sto procent asi moc nejde. Příští rok ho však uvidíme v hlavní roli comicsovky Morbius ze světa Spider-Mana, kde ztvární ambiciózního vědce, jenž se po nepovedeném experimentu promění víceméně v upíra. Po úspěchu Venoma Sony doufá v podobný hit a Leto by pro roli „moderního skoroupíra“ mohl být ideální. A teď kývl na další zajímavý projekt. 

Režisér John Lee Hancock, který natočil třeba Zrození šampióna nebo netflixovskou krimi The Highwaymen, ho zlákal do své novinky The Little Things. V ní si Denzel Washington zahraje šerifa, jenž při pátrání po sériovém vrahovi spojí síly s policajtem Ramim Malekem. Ten první má talent na hledání věcí, jaké ostatní obvykle přehlédnou, ale rád si zákon vykládá po svém. Ten druhý má zase minulost, před níž se mu pořád nepovedlo moc utéct. A Leto si zahraje právě onoho sériového vraha, kterému půjdou ti dva po krku. Účast tří majitelů Oscara v temné detektivce, jakých se už moc netočí, je hodně lákavá. Jen škoda, že za kamerou není někdo šikovnější, osobně bych se hned těšilo něco víc. Ovšem kombinace Washington + Malek + Leto je vlastně sama o sobě taky docela lákavá. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace