Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsovka Eternals ulovila nečekanou hvězdu


ikona
Mr. Hlad
angelina jolieavengersdisneyendgameeternalsgemma chanmarvelsalma hayek
Koho uvidíme ve sci-fi marvelovce? 

U Disneyho můžou letos slavit. Z Avengers: Endgame se nedávno stal komerčně nejúspěšnější film všech dob a v příštích pár letech se dá počítat s tím, že comicsová horečka jen tak neustoupí. Na první pohled možná vypadá jako risk pouštět do kin méně známé nebo úplně nové značky namísto těch prověřených, ale Disney si to může dovolit. Eternals navíc nevypadají vůbec špatně. Příběh se má točit kolem tisíce let starých bytostí, které měly velký vliv na vývoj Země a lidstva a chránily ho před mocnými nepřáteli a bude plný hvězd. Dorazí Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Richard Madden ze Hry o trůny nebo korejská hvězda Dong-seok Ma. A taky Gemma Chan, což je docela překvapení. 

Tahle britská herečka už totiž za sebou jednu štaci u Marvelu má a vidět jsme ji mohli jako Minn-Ervu v Captain Marvel, od jejíž premiéry uběhlo jen pár měsíců. V Eternals by si však údajně měla zahrát úplně jinou postavu. Koho? To zatím nevíme, ale může to znamenat hned několik věcí. Buď byl s její prací Kevin Feige extrémně spokojený, nebo na place dostane nějakou masku, kvůli níž ji nikdo nepozná, nebo Marvelu prostě začínají docházet vhodní herci, kteří by za sebou ještě žádnou jejich comicsovku neměli. Takový Kenneth Choi si sice zahrál dvě odlišné postavy, ovšem Jim Morita z Howling Commandos v Captain America: První Avenger byl dědeček ředitele Mority ze Spider-Mana, takže to prošlo, ale vidět stejnou herečku ve dvou různých rolích ve dvou Marvelovkách ani ne dva roky po sobě, to je trošku divné. Navíc, když se říká, že by role Gemmy Chan měla být poměrně velká. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace