Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se objeví v novince Guillerma del Tora?


ikona
Mr. Hlad
bradley coopercate blanchettguillermo del toromichael shannonnightmare alleyron perlmanshape of waterwillem dafoe
Režisér oscarové Tváře vody láká před kameru hodně zajímavá jména. 

Guillermo del Toro vyhrál konečně s Tváří vody Oscara, v redakci se ovšem shodneme na tom, že natočil i lepší filmy. Respektive že většina jeho filmů byla lepší než Tvář vody. Na druhou stranu Oscar je Oscar a tahle soška otevírá hodně dveří. Del Toro vypustí už za pár dní do kin horor Noční můry z temnot, který produkoval, ale už se chystá vrátit i k režii. V plánu má adaptaci románu Nightmare Alley, ta se točí okolo podvodníčka, jenž se připojí k dvojici, která se živí tím, že předstírá, že umí číst myšlenky. A brzy dostane příležitost do tohohle byznysu proniknout trošku víc a ukáže se, že je talentovanější, než by si kdo myslel. A taky ambicióznější, což začne být pro jeho okolí docela nebezpečné. 

Del Toro chtěl původně do hlavní role Leonarda DiCapria. To nakonec nevyšlo, ovšem Bradley Cooper rozhodně není špatná náhrada a teď to navíc vypadá, že by na place mohlo být o dost víc zajímavých hvězd. Smlouvy ještě nejsou podepsané, del Toro však láká Cate Blanchett a jedná prý i s lidmi jako Willem Dafoe, Richard Jenkins nebo Rooney Mara. Objevit by se mohl i jeho častý filmový parťák Ron Perlman a říká se, že se vrátí i Michael Shannon, s nímž si při natáčení Tváře vody asi docela sedl a my ho uvidíme rádi v čemkoliv. Jestli se režisérovi povede ulovit všechna hvězdná jména, zjistíme asi už velmi brzy. Ale byla by to sakra zajímavá sešlost. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace