Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První plakát a záběry naznačují princip Nolanovy novinky Tenet


ikona
Cival
christopher nolanjohn david washingtonrobert pattinsontenet
Co chystá Christopher Nolan? 

Tak bude se zase trumfovat Dokonalý trik, Memento a Počátek, nebo tvůrce Temného rytíře nechá experimenty stranou a vsadí na klidnější žánrovou jistotu? Samozřejmě, první možnost je správná...

 

Dychtivě očekávaná novinka Christophera Nolana sice nechává svou zápletku zahalenou tajemstvím a zatím schovává i teaser, jenž se promítá jen exkluzivně před Hobbsem a Shawem v IMAXu (viz jeho kinorip), leccos se ale dá odvodit z prvních uniklých a zveřejněných materiálů.

 

Nebudeme zabíhat do velkých spoilerů, ty si ostatně můžete sami proklikat v níže embednutém videu s výkladem o teaseru, ale i ze záběrů z natáčení i prvního pohyblivého plakátu se dá snadno vyvodit, že se nejen pojede trochu v bondovském duchu a že se bude nolanovsky důvtipně pracovat se zacyklenou strukturou vyprávění, ale že se časové hrátky dotáhnou tak daleko, až se půjde proti proudu času.

 

Takže na vazby s Inception můžete nejspíš zapomenout. Tenet bude tikat trochu jinudy. Rozhodně ale čekáme další absolutní nářez a už teď víme, jaký snímek bude dominovat našemu žebříčku nejočekávanějších bijáků roku 2020.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace