Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #517 o Rychle a zběsile a dvojce Top Gunu


ikona
Mr. Hlad
avengerschris hesworthfast and furioushobbs a shawkevin feigekevin smithmarvelthortom cruisetop gunvíkendový výplach
Co mají společného Maverick a MacGrubber? Co všechno se dělo v Rychle a zběsile? A jak se točí marvelovky?  

Srpnový výplach

Hra týdne
Batman, to už nejsou jen comicsy a filmy nebo seriály, ale i hry. A Arkham Asylum nebo Arkham City byly dokonce skvělé hry! V přípravě ovšem byla i batmanovská hra přímo podle filmu Dark Knight Rises a bohužel nikdy nespatřila světlo světa. Ale pokud byste o ní rádi něco věděli, klikejte sem

Odkazy týdne
Třetí sezóna Stranger Things byla fajn, ale občas mi v ní trošku vadilo, jak moc násilně jdou tvůrci naproti scénám, ve kterých by se mohli odkazovat na nějakou osmdesátkovou klasiku. Bylo to lehce nepřirozené, ale naštěstí pořád zábavné. A bylo toho taky docela dost. 

Návod týdne
Asi by bylo naivní čekat, že Kevin Feige jen tak z fleku vykecá světu, jak dělá marvelovky a vyrábí miliardové hity. Ale přeci jenom se pár informací o pracovním postupu u Disneyho a Marvelu ven dostalo. Tak se nechte inspirovat. 

Kevin Smith týdne
Kevina Smithe jsme v redakci měli za jeho filmy vždycky rádi. I když vlastně ne vždycky, posledních pár let režíruje dost divné věci, z nějakého důvod chce udělat hvězdu ze svojí dcery a stal se z něj spíš moderátor-fanboy než filmař. Ale historky má pořád dobrý, o tom žádná. A na Comic-Conu to potvrdil

Triky týdne
Obávám se, že trailer na muzikál The Cats mě bude strašit ve snech až do smrti a mám strach, že tenhle film mi ukázal, jak asi vypadá peklo. No ale odborníci na vizuální efekty mají jiný názor. Na jednu stranu je chápu, ono je to vlastně dobře udělané. Ale na druhou se nedovedu smířit s faktem, že má někdo ten žaludek na to, aby to vypustil do světa. Naštěstí se budou věnovat i jiným filmům. 

Recap týdne
Hobbs a Shaw to rozjíždějí v kinech sólo a Rychle a zběsile dorazí příští rok už s devátým dílem. Asi jen ti opravdoví fandové vědí, co se kdy kde dělo, kdo kdy do série nastoupil a podobně. Takže není od věci si to připomenout. 

Thor týdne
To, jak vypadal v posledních Avengers Thor, spoustu lidí docela zaskočilo. Chris Hemsworth si to ale evidentně užil. Předělat nabušeného boha v obtloustlou comicsovou variaci na Duda z Big Lebowski ale nebylo úplně snadné

Mashup týdne
Do kin se blíží druhý Top Gun (ten první vám 12. promítneme v kině Aero) a my už se na Toma Cruise ve stíhačce těšíme. Takový MacGrubber může zatím o sequelu jen snít a popravdě vůbec mi tenhle rádoby srandista nechybí. Na druhou stranu kdyby se zastavil v Top Gunu, mohlo by to být celkem zajímavé. 

Trailer týdne
Když se do kin chystala dvojka Raimiho Spider-Mana, tvůrci ji propagovali teaserem, v němž Spidey napne síť mezi věžemi Světového obchodního centra a chytí do ní vrtulník. Po teroristickém útoku byla ale upoutávka stažená a i když ji lze dnes na internetu najít, teď ji tu máme v HD podobě. Tak se na ni mrkněte. 

Duel týdne
V minulém Výplachu jsme hledali nejlepší roli Rutgera Hauera mimo Blade Runnera. Zmínili jste Jestřábí ženu, Stopaře, televizního Merlina nebo akční béčko Slepá zuřivost. On těch zajímavých filmů fakt nenatočil málo. 

Dnes se podíváme na Hobbse a Shawa a logicky nás zajímá jedna věc. Vyhrál by ve vzájemném souboji Luke Hobbs nebo Deckard Shaw? Svoje tipy pište do předmětu, v textu pak důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace