Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Halloween má potvrzené další dva díly. Koho v nich uvidíme?


ikona
KarelR
david gordon greenhalloweenhalloween endshalloween killsjaime lee curtisjason blumnick castle
Z labutí písně je začátek nové trilogie. 

Loňský Halloween se chvíli tvářil jako velká rozlučka s Laurie Strode, samozřejmě to ale dopadlo trochu jinak. Už konec filmu jasně naznačoval pokračování, a jelikož se desetimilionový rozpočet proměnil ve čtvrtmiliardové tržby, v Universalu neváhali a schválili rovnou dvě.

Jak jsme se nedávno dozvěděli na Comic-Conu, Halloween Kills půjde do kin 16. října 2020 a Halloween Ends celou ságu (možná???) uzavře 15. října 2021. O zápletkách dvou nových filmů zatím nic nevíme. Za kameru se však určitě vrátí David Gordon Green a před ní znovu uvidíme nejen Jamie Lee Curtis, ale i její "dceru" Judy Greer a její "vnučku" Andi Matichak.

Chvíli nebylo jasné, jak to bude s jednasedmdesátiletým Nickem Castlem. Původní představitel Michaela Myerse se v předchozím filmu jen mihnul, načež od něj slavnou roli převzal James Jude Courtney. Castle teď ale potvrdil, že se u dvou pokračování bude situace opakovat (odehraje tedy pár scén a zbytek oddře Courtney), což fanoušky série určitě potěší.

Chystá tedy Green, jenž bude spolu s Dannym McBridem opět sedět i za psacím strojem, nějaké novinky? Zatím se rýsuje jediná - návrat Tommyho Doylea, osmiletého klučiny z původního Halloweenu. Jak možná víte, Tommy se (po cameu ve čtyřce) objevil v šestém díle slavné série, kde si ho zahrál Paul Rudd. A i když nové filmy stojí mimo tuhle kontinuitu (ignoruje se všechno kromě jedničky), tvůrci se Rudda pokusili dostat zpátky.

Momentálně to vypadá, že se jim to nepovedlo, jelikož natáčení dalších Halloweenů koliduje s jeho Krotiteli duchů 3. Green by tak mohl zavolat Brianu Andrewsovi, jenž si Tommyho zahrál v jedničce, spíš ale počítejte s obsazením nového herce. Comebacků už takhle bude dost na to, aby hororoví fandové opět strávili Halloween na Halloweenu.

---

Vytáhni v hospodě: John Carpenter v novém rozhovoru odhalil, jak ho Jason Blum ukecal k tomu, aby se podílel na novém Halloweenu. V podstatě mu jen stačilo vynadat, že si má přestat stěžovat a přiložit ruku k dílu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace