Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #516 o Batmanech a Rutgeru Hauerovi


ikona
Mr. Hlad
batmanblade runnercomic concosplaypatrick stewartpicardrutger hauervíkendový výplach
Jaké byly nejlepší role Rutgera Hauera? Kde měl Batman svoje muzeum? A která filmová zbraň je nejlepší?  

Poslední červencový výplach

Rozhovor týdne
Quentin Tarantino už za pár dní pošle do kin svou novinku Tenkrát v Hollywoodu a protože filmy nejen rád točí, ale taky o nich rád mluví, pořádně se rozkecal v pořadu Today. A vy se na to můžete podívat. Dorazili i Leonardo DiCaprio, Brad Pitt a Margot Robbie. 

 

RIP týdne
Rutger Hauer sice většinu své hollywoodské kariéry strávil v béčkových vodách, ale dobrých rolí ve skvělých filmech taky neměl málo. A rozhodně stojí za to si je připomenout. 

Cosplay týdne
Comic Con v San Diegu skončil, zjistili jsme spoustu věcí o plánch Marvelu a teď je čas podívat se na fanoušky. Hlavně na ty, co posledních pár měsíců trávili doma v garáži a vymýšleli co nejlepší kostým. 

Kouzla týdne
Penn Jillette je profesionální kouzelník a iluzionista. Takže si ve Variety řekli, že by mohla být docela zábava, kdyby ho nechali zhodnotit kouzelnické a skoro kouzelnické scény z filmů jako Dokonalý trik nebo Mission: Impossible. Tak se na to podívejte

Kapitán týdne
Jean-Luc Picard se brzy vrátí na televizní obrazovky se seriálem Picard a po prvním traileru jsme dost zvědaví, co z toho vyleze. V San Diegu bylo možné navštívit muzeum věnované tomuhle kapitánovi Enterprise a protože jste tam stejně jako my asi nebyli, možná, že vám tohle video přijde k chuti. 

Zbraň týdne
Zbraň, kterou měl Gary Oldman v Pátém elementu, patří mezi ty nejvíc cool filmové kanóny vůbec. A Adam Savage se teď rozhodl jeden si vyrobit. Proč taky ne, když může? 

Retro týdne
Power Rangers alias Strážci vesmíru jsou hodně bizarní akční sci-fi, ale spousta z nás na ně stejně v dětství čuměla. Celovečerní remake nedopadl úplně podle představ tvůrců, ale v tomhle dokumentu zjistíte, že ten fenomén je dost velký na to, že asi nikoho nepřekvapí, když to s nimi Hollywood někdy zkusí ještě jednou

Batman týdne
Picarodovo muzeum na Comic Conu jste mohli vidět o kousek výš, teď se podíváme na muzeum Batmana. Tenhle superhrdina je s námi už přes osmdesát let a filmaři ho mají víc než rádi, takže bylo na co koukat. 

Vysvětlovačka týdne
Jít do kina není jen tak, zvlášť už velkých, drahých a vizuálně opulentních filmů musí člověk přemýšlet, jestli vyrazit do IMAXu, dát přednost RealD 3D nebo zkusit něco úplně jiného. Jaké jsou konkrétní rozdíly mezi jednotlivými formáty, zjistíte v následujícím videu. V tomhle je třeba mít jasno. 

Duel týdne
Minule jsme řešili, jestli jsou lepší Hanebný pancharti nebo Nespoutaný Django. No a bylo to hodně napínavé, ale nakonec to o dva hlasy vyhráli likvidátoři nácků Hanebný pancharti. 

Dnes se samozřejmě podíváme na Rutgera Hauera. Jeho nejslavnější role je bez pochyby ta v Blade Runnerovi, nás by ale zajímalo, v jaké roli krom Roye Battyho jste měli Rutgera Hauera nejradši. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace