Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s dalším Šíleným Maxem?


ikona
Mr. Hlad
charlize theronfuriosageorge milleridris elbamad maxmel gibsontilda swintontom hardy
Vrátíme se někdy do světa šílených honiček a ještě šílenějších hrdinů? 

Na akčním nářezu Šílený Max: Zběsilá cesta jsem byl čtyřikrát v kině a nejspíš se mnou bude většina lidí souhlasit, že v tomhle žánru vzniklo jen málo lepších filmů. Akademie mu navíc v roce 2016 udělila šest Oscarů, takže je to oficiálně umění :) Všichni čekali, že se režisér George Miller hned vrhne na pokračování nebo na slibovaný spin-off o Furiose s Charlize Theron, ale nedopadlo to. Miller se totiž s Warnery začal hádat o peníze a řekl, že dokud se situace nevyřeší, nic se točit nebude. Teď se však možná vyřešila. 

Miller v rozhovoru pro Indiewire řekl, že celý problém vznikl kvůli chaosu, jaký v té době u Warnerů vládl a vlastně nikdo moc nevěděl, co má dělat a nikdo za nic nemůže. A obě strany si teď, když už je klid, sedly a všechno si vyříkaly a vypadá to, že se domluví ke spokojenosti všech. Miller se možná snaží být trošku diplomatický a bůhví, jak to probíhalo, důležité ale je, že se studiem zase našel společnou řeč a že Max se může vrátit. 

Režisér řekl, že vše je na dobré cestě a pokud se nic nepokazí, měli bychom se v blízké budoucnosti dočkat jak Furiosy, tak i dvou filmů se samotným Mad Maxem. Ale chvilku to asi potrvá. Miller teď totiž pracuje na projektu Three Thousand Years Of Longing s Idrisem Elbou a Tildou Swinton v hlavních rolích. Romantická fantasy by měla mít premiéru příští rok, tak snad pak nebude s dalším Maxem dlouho otálet. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace