Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rusko si natočilo vlastní Černobyl. Tady je první trailer


ikona
KarelR
cernobylrusky cernobyl
Jeden Černobyl je očividně málo, a tak Rusové přihazují další. 

Na TVZone se s trailerem ruského Černobylu patlat nechtěli, tak je to holt na nás. Jak jste si možná přečetli na začátku června, Rusko loni natočilo vlastní seriál o katastrofě z roku 1986, který se zaměří spíš na její dopad, než na její příčiny. I na ty ale dojde, hlavními hrdiny totiž budou agenti KGB, kteří budou lovit nepřátelského agenta CIA. Pročpak? Samozřejmě proto, že se pohyboval po Černobylu, a kdo ví, co tam mohl provádět!

Ano, děj vychází z občas propírané konspirační teorie, a asi vás nepřekvapí, že ruské ministerstvo kultury na seriál přispělo 30 milionů rublů (zhruba 460 tisíc dolarů). Ačkoliv byl tedy Černobyl od HBO v Rusku přijat s nadšením (na tamní obdobě IMDb má hodnocení 9,1/10), zájemci si budou moct dát opáčko, které tragické události pojme... maličko odlišně.

Jak bude ruský Černobyl vypadat? Tady máte první tříminutový trailer, ve kterém bohužel chybí hláškující soudruh Dyatlov...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace