Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rocky se má vrátit v dalším filmu. A nebude to Creed III


ikona
KarelR
creedcreed iirockyrocky 7sylvester stallone
Slavná boxerská série by se mohla rozrůst o nečekané pokračování. 

Sylvester Stallone se loni v listopadu oficiálně rozloučil s Rockym. Creed II byl (alespoň podle někoho) parádní tečkou za kariérou slavného boxera a Sly dokonce natočil video, ve kterém potvrdil, že říká svojí nejslavnější roli sbohem. Jenže víte co? Hollywood miluje comebacky a o dalším Rockyho návratu se mluví pouhých osm měsíců po tom, co hodil ručník do ringu.

Zdrojem přitom není anonymní bůh ví kdo, nýbrž samotný Stallone, jenž přiznal, že s producenty série řeší další díl. Kupodivu nepůjde o Creeda III, což vlastně dává smysl - ačkoliv se film ještě neoznámil, je slušná šance, že bude Adonisova pouť prostě pokračovat bez Rockyho. Na pořadu dne je něco jako Rocky VII, kde by legenda z Philadelphie vzala pod křídla ilegálního mexického rváče z ulice.

Takže... další mentorská odysea, která se bude věnovat aktuálnímu imigračnímu tématu? Přesně tak. Stallone by se měl podílet na scénáři a producenti prý ideálně chtějí "začít natáčet zítra", přičemž se počítá s tím, že by se vyrazilo i přímo do Mexika. Ačkoliv tedy není nic ujednáno (a pořád to celé zní dost divně), všechno má velmi reálné obrysy a je možné, že se Rocky za pár let přeci jen vrátí do kin.

---

Vytáhni v hospodě: Stallone zmínil i zvažovaný seriálový prequel Rockyho, který by se mohl objevit na nějaké streamovací službě. Slavná značka je holt slavná značka!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace