Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vin Diesel chystá dalšího Riddicka


ikona
Mr. Hlad
david twohyfast and furiousjustin linpitch blackriddickvin diesel
Vin Diesel se opět vydá do vesmíru 

Vin Diesel a jeho parta natáčejí devátý díl Rychle a zběsile. Ten se sice bude muset obejít bez Dwayna Johnsona a Jasona Stathama, nově ale dorazí třeba John Cena a vrátí se Charlize Theron i režisér starších dílů Justin Lin. Na place se ovšem dějí dost nepříjemné věci. Kaskadér a Dieselův double Joe Watt totiž při natáčení jedné ze scén spadl z desetimetrové výšky rovnou na hlavu. Zraněného odvezli do nemocnice, kaskadér je však bohužel v kómatu. Podle všeho nevydržel kabel, který měl po jeho skoku zabránit pádu. 

Tahle smutná informace možná zapříčinila i to, že se tolik nemluví o podstatně méně ošklivé věci spojené s Dieselem. Ten se už dlouho pokouší vrátit do kin i drsňáka Riddicka, který se poprvé představil v Černočerné tmě a vypadá to, že jeho čtvrté dobrodružství už je připravené. Scénář k Riddick 4: Furya má scenárista a režisér David N. Twohy hotový, a pokud platí to, co ti dva říkali před pár lety, mělo by jít o origin. Otázka je, jestli tenhle drsňák, co vidí i v noci, ještě někoho zajímá. Jeho poslední film neutržil celosvětově ani sto milionů dolarů, a i když stál necelých čtyřicet, nebýt Dieselova nadšení, nejspíš bychom ho v kinech už nikdy neviděli. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace