Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Promítáme v kině Top Gun. A rovnou dvakrát!


ikona
Mr. Hlad
don simpsonjerry bruckheimermaverickpopkulturní milníkytom cruisetony scotttop gunval kilmer
Osmdesátková klasika plná letadel, hvězd a volejbalu se blíží.  

UPDATE: Večerní projekce je už vyprodaná, proto jsme přidali druhé promítání od 18:00. Ani teď ale s nákupem lístků moc neváhejte, je to hukot... Kupovat můžete zde.

Trailer na Top Gun: Maverick jste už asi párkrát viděli a nejspíš se stejně jako my nemůžete dočkat příštího léta, až to Tom Cruise na nebi znovu rozjede. A my vám to čekání trošku zkrátíme. Top Gun je akční klasika, nejslavnější, nejpopulárnější a nejstylovější film o bojových letadlech a frajerech, kteří sedí za jejich kniply. Tom Cruise spolu s Tonym Scottem a producenty Donem Simpsonem a Jerrym Bruckheimerem nejspíš netušili, jaká klasika se z jejich pecky časem stane. Ale popravdě, kdo z vás měl tu kliku a viděli ji na velkém plátně? Až se vás na tuhle otázku někdo příště zeptá, nemusíte nenápadně čumět do země. My vám totiž Top Gun na velkém plátně pustíme.  

Právě tahle klasika je dalším filmem, který poběží v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone v pražském kině Aero a když vidíme, jak rychle mizí lístky, rozhodně byste neměli s jejich nákupem zbytečně dlouho váhat. Promítat budeme v pondělí 12. srpna ve 20:30 a před filmem vás čeká ještě krátký úvod a kvíz. Lístky můžete kupovat tady. A pokud byste měli chuť i na nějaké větší soutěžení, tak v 18:30 otestujeme v Aeru vaše znalosti v kvízu na téma Filmy Toma Cruise, na ty si můžete koupit lístky tady. V každém případě se na vás těšíme. Bude to velký. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace