Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o lístky na předpremiéru hororové pecky Slunovrat


ikona
Mr. Hlad
Nový hororový nářez od režiséra Děsivého dědictví čeká jen na vás.  

Kino Aero je domovskou základnou pro naše Pokulturní milníky podle MovieZone. Tohle kino na Žižkově však dělá i spoustu dalších zajímavých akcí a na jednu z nich se teď můžete dostat zadarmo. Už příští týden vstupuje do kin nový horor Ariho Astera Slunovrat. A vzhledem k tomu, jak moc se povedlo jeho Děsivé dědictví a jak moc nadšení jsou zahraniční diváci i kritici, bude to asi stát za to. Skupina mladých Američanů vyrazí na sever Švédska na unikátní festival, který se koná jednou za devadesát let. Čím déle jsou ale mezi trošku podivínskými vesničany, tím víc jim dochází, že tohle není úplně obyčejná slavnost. A že se jí možná nezúčastní jen jako pozorovatelé. 

Slunovrat sbírá nadšené reakce ze všech stran a vy ho můžete vidět v předpremiéře, která proběhne ve středu 24. července ve 21:00 v kině Aero. Máme pro vás 5x2 lístky a pokud byste je chtěli, můžou být vaše. Stačí odpovědět na otázku v jaké chystané comicsovce si zahraje hlavní hvězda Slunovratu Florence Pugh. Správné odpovědi posílejte do pondělní půlnoci na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište SOUTĚŽ SLUNOVRAT. Výherce budeme kontaktovat a držíme palce. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace