Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Nesmrtelní Clint Eastwood a Charlize Theron


ikona
Mr. Hlad
charlize theronclint eastwoodfracturedmila kunismodelářna obzorupetr zelenkasam worthingtonthe ballda of richard jewellthe old guard
Co dělá Clint Eastwood na olympijských hrách? Může Charliize Theron umřít? A o čem bude nový film Petra Zelenky?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V novince Petra Zelenky Modelář budou Kryštof Hádek a Jiří Mádl kšeftovat s drony. A taky s nimi budou dělat pár ne zrovna pěkných věcí. V thrilleru Fractured musí Sam Worthington zjistit, kam v podivné nemocnici zmizela jeho rodina. 

V dramatu The Ballad of Richard Jewell bude Clint Eastwood vyprávět příběh muže, ze kterého se média pokusila udělat teroristu. V Breaking News In Yuba County zakope Mila Kunis svého mrtvého muže na zahradě a vyhlásí po něm pátrání. 

V pokračování vinařské komedie 3Bobule se bude řešit vinobraní, staří kamarádi i předsudky vinařů, kteří ve své profesi jen velmi neradi vidí ženy. V čínské katastrofické podívané Skyfire bude režisér Con Air krotit zuřící sopku. 

Charlize Theron si v comicsovce The Old Guard zahraje šéfku jednotky nesmrtelných zabijáků, kterým jde po krku tajemná organizace. V Death of Me budou hrdinové zjišťovat, co znamená video, na kterém je jeden z nich natočený, jak vraždí toho druhého. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace