Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #515 o Masce a zpívajícím Hawkeyeovi


ikona
Mr. Hlad
black pantherjim carreykeanu reevesmaskmichael b. jordanpower rangersrobert redfordusvíkendový výplach
Jak moc bohatý je Keanu Reeves? V čem se liší filmová a comicsová Maska? A umí Jeremy Renner zpívat?  

Prázdninový výplach

Prachy týdne
Keanu Reeves je současným králem internetu. Je to herecká superstar, strašný sympaťák a nemá hvězdné manýry (nebo je to sakra dobrý herec). Kdysi řekl, že už bude hrát jen v tom, co ho zajímá, protože má tolik peněz, že on, jeho děti a jejich děti nemusí do smrti makat. Kolik jich ale 

Song týdne
Jeremy Renner je hrozný sympaťák. Možná jste zaznamenali, že vedle své herecké kariéry se věnuje i renovaci domů, které pak prodává. A teď si přibral další vedlejšák a podle všeho se chce prosadit jako zpěvák. Jestli má šanci, zhodnoťte sami. 

Kariéra týdne
Richard Dreyfuss má za sebou sakra dlouhou a sakra úspěšnou kariéru. Zářil v Čelistech, Blízkých setkáních třetího druhý a spoustě malých i velkých rolí ve velkých i malých filmech. Takže je čas na takové menší ohlédnuít. 

Meme týdne
Pro člověka, co se trošku zajímá o film a ví, že Smrtonosná past a Smrtonosná zbraň jsou jiné série, je to možná trošku šok, ale spousta lidí nepozná rozdíl mezi Zachem Galifianakisem a Robertem Redfordem. Jestli mezi ně patříte taky a budete mít odvahu přiznat se k tomu v diskusi, minimálně já to ocením. 

Projekt týdne
Filmoví Power Rangers byli vcelku fajn, ale v kinech se jin nedařilo tak, aby si vybojovali sequel. Fandové ale film chtějí a pokud mezi ně patříte taky, můžete na Kickstarteru podpořit film Legend of the White Dragon, na kterém spolupracuje i pár herců z Power Rangers. 

Triky týdne
Horor My sice v Americe zbořil pokladny kin a kritici si ho zamilovali, na MovieZone jsme z něj však zdaleka tolik nadšení nebyli. Ale pár zajímavých momentů v něm bylo, třeba scény s dvojníky. A pokud by vás zajímalo, jak se točily, tak to teď můžete zjistit. 

Srovnání týdne
Asi jste zaslechli, že rodinná komedie Maska vychází z comicsu, který s filmem nemá reálně nic společného. A pokud jste to nezaslechli, tak teď to víte. Comicsová Maska je hodně šílená a brutální záležitost, tak se mrkněte na to, jak moc se předloha a adaptace od sebe liší

Song týdne
Mambo No. 5 je song, který zná snad úplně každý. Lou Bega ho jednu dobu vyřvával z rádií úplně všude, ale i když jeho sláva už pominula, teď je zpátky. V sestřihu, kde ho zpívají hrdinové ze 156 filmů. 

Trénink týdne
Už jsme viděli, jak na střelnici blbne Keanu Reeves před natáčením třetího Johna Wicka. Vyřádila se tam i Halle Berry, aby vedle něj na plátně nevypadala neschopně a teď se svými schopnostmi pochlubil i Michael B. Jordan, který si se zbraněmi zablbnul, když chystal Black Panthera. A docela mu to šlo. 

Duel týdne
Minule se vás KarelR ptal, jestli se víc těšíte na deváté Rychle a zběsile nebo na blížícího se Hobbse a Shawa. Hobbs se Shawem dostali patnáct hlasů. Parta Vina Diesela jeden. Tohle nemá smysl ani ironicky komentovat, že ne? 

Dnes se podíváme na novinku Quentina Tarantina, respektive na dva filmy, na nichž spolupracoval se svými největšími hvězdami. Máte raději Hanebné pancharty, nebo Nespoutaného Djanga? Název filmu napište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (25)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace