Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V novém Terminátorovi se vrátí i John Connor


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerdeadpooljohn connorjudgement daylinda hamiltonterminatorterminator 2tim miller
Dá to stejně dobře jako minule? 

Už za pár měsíců se v kinech objeví Terminator: Dark Fate, ale upřímně kdybychom měli tvrdit, že se nemůžeme dočkat, tak dost kecáme. Režisér Deadpoola Tim Miller sice sliboval velké věci, první upoutávka však spíš zklamala. Linda Hamilton - se vší úctou k ní - není Sigourney Weaver, akce působí dost nezajímavě a celé je to takové laciné a chudé. Snad nás další upoutávky donutí přehodnotit názor, i když zatím to celé vypadá trošku lacině a zbytečně. Přístup „navazujeme na dvojku a všechno ostatní ignorujeme“ je ale pořád dost zajímavý na to, abychom byli alespoň trošku zvědaví. 

Víme, že krom Sarah Connor se pochopitelně vrátí i Arnold, i když tvůrci tvrdí, že bude o dost jiný, než jak ho v téhle sáze známe, a teď vyplula na světlo další castingová novinka. V Terminator: Dark Fate totiž uvidíme i Edwarda Furlonga. Ano, vrací se John Connor. Furlong byl ve Dni zúčtování skvělý a pak měl i pár dalších zajímavých rolí, jako třeba v Kultu hákového kříže, ale bohužel ho potom semlel Hollywood a už dlouho jsme ho nikde neviděli. Kolik prostoru dostane před kamerou, zatím nikdo prozradit nechce. Může se stát, že to bude cameo, na druhou stranu klidně i velká role, protože v upoutávce jsme toho zatím moc neviděli. Je to důvod začít se těšit o něco víc? To ať si rozmyslí každý sám. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace