Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Sherlock Holmes má nového režiséra


ikona
Mr. Hlad
Sherlock a Watson mají nového parťáka 

Sherlock Holmes i jeho pokračování Hra stínů, ve kterých blbli Robert Downey Jr. a Jude Law, byly hodně fajn. A kdyby neměl Downey diář plný Iron Mana, nejspíš bychom se trojky dočkali podstatně dřív. Teď už má ale představitel nejslavnějšího detektiva všech dob volněji, takže se konečně může začít pracovat na trojce. Krom Downeyho by se měl samozřejmě vrátit i Jude Law a scénář píše Chris Brancato. Zatím však vůbec netušíme, co chystá. Jisté je, že třetí Sherlock Holmes dorazí do kin v prosinci 2021. A nebude ho režírovat Guy Ritchie. 

Ten teď slaví úspěchy s brzy už možná miliardovým Aladinem a u Disneyho se nejspíš budou pokoušet ukecat ho na dvojku. Navíc mu úspěch rodinného dobrodružství nejspíš otevře spoustu dalších dveří, a tak si může vybírat. V každém případě za kamerou to bude zajímavé i bez něj, protože třetího Sherlocka Holmese natočí Dexter Fletcher. Ten u Ritchieho začínal jako herec v jeho gangsterkách, postupně ale přešel k režii, natočil velmi solidního Orla Eddieho, místo Singera dokončil Bohemian Rhapsody a v kinech teď má Rocketmana. Vyrostl z něho zajímavý filmař s hodně osobitým vizuálem a to je přesně to, co Holmes potřebuje. Takže i bez Ritchieho se pořád těšíme na výsledek. 

---

Vytáhni v hospodě: Na svatbě měl Dexter Fletcher za svědka Alana Rickmana 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace