Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor se vrátí ve čtvrté sólovce. Kdo ho bude režírovat?


ikona
Mr. Hlad
akirachris hemsworthguardians of the galaxjames gunnmarveltaika waititithor
Tohle fandům trojky udělá asi radost 

Chris Hemsworth je asi docela rád, že na konci posledních Avengers skončil tak, jak skončil. Neumřel, nezestárnul, neodešel do důchodu a je připravený vrátit se do akce. Jeho představitel bez velkého kladiva diváky moc nezajímá, takže si u Marvelu nejspíš ještě rád odkroutí pár filmů. Na konci Endgame odletěl Thor do vesmíru se Strážci Galaxie, jejichž trojku nakonec natočí James Gunn, tvůrce prvních dvou dílů, a Thor se tam možná taky mihne. Teď si ale vybojoval regulérní čtvrtý díl. A režiséra, který asi spoustě lidí udělá radost. 

Za kameru se totiž vrátí Taika Waititi, tvůrce hodně úspěšného Thor: Ragnarok. My jsme tedy z komediálnějšího ladění úplně nadšení nebyli, ale Waititi je rozhodně dost zajímavý režisér na to, abychom začali být zvědaví, co předvede příště. A proč se vrací? Protože má čas. Bohužel. Jeho plánovaná hraná verze kultovní anime Akira totiž dostala na čas stopku. Waititi už prý testoval herce a těšil se na premiéru v květnu 2021, studio však nebylo úplně spokojené se scénářem a chce ho nechat předělat. Přesto Warneři doufají, že Waiti se projektu vrátí, až dodělá Thora a až bude scénář OK. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace