Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér La La Landu láká do své novinky hollywoodskou elitu


ikona
Mr. Hlad
babylonbrad pittdamien chazelleemma stonela la land
Na tuhle dvojku bychom do kina vyrazili bez přemýšlení 

Damien Chazelle se díky Whiplash zařadil mezi filmaře, které sledujeme hodně pečlivě. La La Land pověst zajímavého tvůrce jen potvrdil a První člověk, ačkoliv v kinech u diváků docela propadl, se taky zatraceně povedl. Takže momentálně bychom byli zvědaví i na jeho film o životě a díle Vítězslava Jandáka. Naštěstí se teď vrhl na zajímavější projekt. A vybral si pro něj i dost zajímavé herce. 

 

Jeho novinka Babylon by se měla odehrávat v Hollywoodu v době, kdy končí éra němého filmu, z plátna začínají herci mluvit a ne každý je schopný se s tím vyrovnat. Hvězdy let minulých se najednou musí přizpůsobovat novému trendu a některým to jde hodně těžko. Chazelle slibuje drsné drama s eRkovým ratingem, ale především se pokouší do hlavních rolí ulovit Emmu Stone a Brada Pitta. Emma má díky němu Oscara, Pittovi zase soška za herecký výkon chybí a zrovna u Chazella by mohl najít roli, která mu k ní pomůže. Tak snad se ti tři domluví. Na výsledek bychom byli docela zvědaví. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace