Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novým agentem 007 bude černoška, ale můžete být v klidu


ikona
Mr. Hlad
007captain marvelcary fukunagadaniel craigjames bondlashana lynchmtriggered
Nejdřív si přečtěte ten článek, než se pustíte do naštvaných komentářů. ;) 

Téhle zprávě šlo utéct jen těžko. V nové bondovce má být černoška, která nahradí Daniela Craiga! Jo, agent 007 bude mít jinou barvu pleti! A nebude to muž! Už jsme jen krůček od oné mýtické jednonohé muslimské lesbičky, která tak děsí ty nejslušnější ze slušných lidí! Svět je v koncích! … jenže není. Pokud vás tahle potenciální změna, o níž se zatím spíš šeptá, než že by ji někdo potvrdil, nějak zásadně rozhodila, můžete být klidní. Situace není tak zlá.

V nové bondovce dost možná bude agentem 007 černoška a hrát ji bude Lashana Lynch z Captain Marvel, ale nějaké předávání pochodně se nekoná. Pokud si totiž vzpomínáte na konec Spectre, tak asi víte, že Daniel Craig odešel do špiónského důchodu a teď podle všeho zevlí někde na Jamajce. Jenže jeho práci prostě někdo dělat musí, a tak na uvolněné místo u MI6 nastoupí právě jeho kolegyně jménem Nomi. Což sakra dává smysl, protože M přeci nezruší pozici 007 kvůli tomu, že James Bond odešel na odpočinek. Lashana Lynch tak možná hraje agentku 007, ale nebude to Jane Bond nebo nějaká podobná konina. Takže klid. 

Osobně se mi to vlastně docela líbí, a pokud pořád platí, že by MGM a Universal rádi bondovský vesmír trošku rozšířili, přijde mi to jako vcelku zajímavý nápad. Proč by nemohl fungovat James Bond a vedle něj další agentka? Anebo se v půlce filmu dočkáme scény, v níž nová 007 umře při nějakém velkém výbuchu, protože na „originál“ jednoduše nemá? Uvidíme. V každém případě se tím nenechte rozhodit a trpělivě vysvětlujte svým triggered kamarádům, že tu nikdo nemočí na odkaz Iana Fleminga a že bude zase dobře. 

---

Vytáhni v hospodě: V novém Bondovi se nejspíš vrátí i Christoph Waltz jako Blofeld. Ale koho by takové detaily zajímaly, když se bojuje o osud, pohlaví a barvu pleti agenta 007?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace