Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

David Fincher a Gary Oldman chystají biografii hollywoodské legendy


ikona
Mr. Hlad
david finchergary oldmanmanknetflixworld war z
David Fincher chystá pro Netflix potenciální oscarovou pecku 

Už je to pět let, co David Fincher poslal do kin nějaký film. Zmizelá byla skvělá, ale od té doby nic. Dlouho se motal kolem pokračování Světové války Z, studio se však nakonec rozhodlo, že sequel velkolepého akčního hororu s Bradem Pittem vlastně nechce, a Fincher si musí najít nový projekt. S jeho schopnostmi a talentem se asi nemusí bát nedostatku zajímavých nabídek, ale místo toho, aby točil něco na zakázku, si podle všeho řekl, že se vrhne na osobní projekt. A jeho novinka Mank bude hodně osobní, protože ji plánuje už přes dvacet let a scénář k ní navíc napsal jeho otec Howard. Další temný thriller ovšem nečekejte. 

Mank bude biografie Hermana J. Mankiewicze, scenáristy, který napsal Občana Kanea, pracoval na Čaroději ze země Oz a měl velký vliv na zlatou éru Hollywoodu. Finchereovi se povedlo do hlavní role zlákat Garyho Oldmana (asi ho moc přemlouvat nemusel) a celý film hodlá natočit černobíle. Těžko říct, jestli by o podobný projekt mělo zájem klasické studio, protože prodat ho v kinech by asi nebylo úplně snadné, ale Netflix se téhle potenciální oscarovky rád ujal. S Fincherem už mají rozjetý seriál Mindhunter, jehož druhá řada má mít premiéru v srpnu, takže obě strany vědí, do čeho jdou. Produkce by měla začít už na podzim. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace