Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool, The Rock a Wonder Woman chystají akční nářez


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsongal gadotnetflixrawson marshall thurberred noticeryan reynolds
Tyhle tři si v jednom filmu necháme líbit.  

Na Netflixu jsou k vidění čím dál tím zajímavější filmy. Vedle potenciálních oscarovek, jako je blížící se The Irishman od Martina Scorseseho, i velké blockbustery, které by se neztratily ani v kině. Z novinky Michaela Baye Six Underground jsme ještě neviděli ani fotku, dá se však předpokládat, že nepůjde zrovna o komorní drama. Teď se ale největší streamovací službě na světě povedlo ulovit ještě zajímavější projekt. O Red Notice se v Hollywoodu mluvilo už delší dobu a chystal ho Rawson Marshall Thurber, který s Dwaynem Johnsonem natočil průměrný Mrakodrap. Ten u diváků ani  kritiků extra neuspěl, a tak bylo ticho po pěšině, vypadá to ovšem, že Netflix hodlá dát Thurberovi ještě jednu šanci. A budou u toho luxusní herci! 

Thurber už vloni lákal na účast Dwayna Johnsona a sliboval, že se vedle něj objeví Gal Gadot. To nakonec podle všeho vyšlo, ale aby těch hvězd nebylo málo, dorazí i Ryan Reynolds. Tahle kombinace by v kině mohla být hodně lákavá, tak uvidíme, jestli Netflix dovolí těmhle třem hvězdám alespoň chvilku blbnou i na velkém plátně, nebo si je nechá jen pro sebe. A o co by mělo jít? O akční thriller, který se má točit kolem lovce lidí, jenž se snaží dostat nejlepšího zloděje umění na světě. Jestli to bude stoprocentně vážné, nebo se Thurber vrátí po Mrakodrapu k trošku komediálnějšímu žánru (ve Vybíjené a Millerových na tripu mu to sakra šlo), zjistíme až v létě 2021. 

---

Vytáhni v hospodě: Reynolds a Johnson chystali společný film už před pár lety. Nakonec to nevyšlo, ale scénář posloužil pro komedii Ice Cuba a Kevina Harta Ride Along. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace