Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na akční Con Air


ikona
Mr. Hlad
aerocon airjerry bruckheimerjohn cusackjohn malkovichkino aeronicolas cagepopkulturní milníkysimon west
Devadesátková akční jízda plná hereckých hvězd s Nicem Cagem čeká jen na vás.  

Vrátili jste se z Varů a potřebujete po několika dnech umělecky laděných filmů pořádný výplach? Máte chuť na poctivou velkolepou akci ve stylu devadesátých let? A nebo prostě jen chcete vidět Nicolase Cage v nejlepší formě a s dlouhými vlasy bojujícího proti největším kriminálníkům Ameriky? Samozřejmě, že chcete! A proto pro jsme pro vás v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone připravili klasiku Con Air

Nic Cage v ní hraje chlapa, jenž skončil ve vězení, když chránil svou ženu. Svoje si odseděl a teď nastupuje do letadla míří konečně na svobodu. Spolu s ním se ale vezou i ti největší drsňáci, kteří kdy skončili v amerických kriminálech. A mají v plánu vzít roha. Asi tušíte, co se bude dít dál. Velkolepá akce z produkce Jerryho Bruckheimera je esencí devadesátkové explozivní zábavy a krom Cage tu doslova září John Malkovich, John Cusack, Steve Buscemi, Ving Rhames, obří letadlo a jeden plyšový králíček. Promítáme v pondělí 15. července ve 20:30 v kině Aero, před filmem proběhne klasicky krátký úvod a malý kvíz, lístky kupujte tady. Pokud byste měli chuť zakvízovat si pořádně, tak si kupte lístky už na 18:30 na velký kvíz, jehož téma bude Nejlepší filmové účesy. Těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace