Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Rychlí, zběsilí a neviditelní


ikona
Mr. Hlad
black christmaselizabeth mossfast and furiousjackie chanjustin linna obzoruthe invisible manvanguardvin diesel
Který nováček se objeví v Rychle a zběsile 9? Jaké hororové klasiky se vrátí do kin? A koho zmlátí Jackie Chan?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V thrilleru Doorman bude Ruby Rose chránit obyvatele luxusního domu před skupinou agresivních zločinců. V hororu Black Christmas se skupina studentek utká s vraždícím magorem, který jim chce zkazit vánoce. 

Nová verze hororu The Invisible Man se bude točit kolem ženy, která začíná mít tušení, že její zesnulý bývalý přítel možná pořád žije. A že je dost blízko. V thrilleru Way Down od režiséra hororu REC se budou hrdinové dobývat do nedobytného trezoru. 

Lawrence: After Arabia zjistíte, co se dělo s T.E. Lawrencem poté, co se z Arábie vrátil zpátky do vlasti. V The Secrets We Keep se Noomi Rapace a Joel Kinnaman pokusí najít po druhé světové válce nový domov v Americe. 

devátém Rychle a zběsile se nejspíš zase dočkáme spousty akce a honiček, ale především se vrací režisér Justin Lin, který natočil třetí až šestý díl. Jackie Chan bude ve Vanguard vést tým, který se musí střetnout s nejlepšími žoldáky světa. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace