Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #512 o Spideym a Toy Story


ikona
Mr. Hlad
avengerscaptain americamarvelspider-mantoy storyvíkendový výplach
Kolik Spider-Manů může být v jednom filmu? Jak proběhl civilní život Captaina Americy? A jak moc se od sebe liší první a poslední Toy Story?  

Další výplach

Roboti týdne
Roboti jsou super skoro v každém filmu. Jasně, takový Schindlerův seznam by si nimi asi úplně nefungoval, ale jinak nás RoboCop, Číslo 5 a C-3PO a R2-D2 vlastně vždycky baví. A sranda je jak s těmi mrňavými roztomilými, tak i s těmi, co rozdupávají města. A ti můžou být zatraceně velcí

Evoluce týdne
Když se v polovině devadesátých let objevilo první Toy Story, byla to filmová revoluce. Letos tu máme čtyřku a všichni asi tak nějak tušíme, že bude vypadat o dost lépe než první film. Jak moc velkou cestu Pixar za tu dobu ušel, zjistíte ve videu. 

Divný trailer týdne
Kdybyste se pokoušeli vysvětlit svojí babičce, co je to MCU, kdo je Spider-Man, proč střílí ty pavučiny, co je zač ten divnej chlap s akvárkem na hlavě a proč je ten pán s páskou přes oko na všechny tak zlý, asi byste to neměli vůbec snadné. A teď si představte, co by se dělo, kdybyste jí pustili tenhle fakt divný trailer. 

Klaun týdne
Pennywise se za pár měsíců vrátí do kin a nejspíš s ním zase bude celkem sranda. Ještě před tím si ale odskočil do klasického sitcomu Na zdraví! Dali byste si s ní pivko, nebo byste raději šli hledat jiný lokál

Zloduši týdne
Pixarovky a disneyovky jsou v podstatě jedna parta, přesto k práci a ke svým filmům přistupují trošku odlišně. A ty rozdíly jsou znát nejen ve stylu a vizuálu, ale třeba i v tom, jak v jednotlivých studiích pracují se záporáky. 

Spider-Mani týdne
V animáku Spider-Man: Paralelní světy jsme zjistili, že existuje víc Spider-Manů, hraná verze tohle ale zatím v potaz nebere. Asi by to byl až příliš velký bordel, na druhou stranu vysvětlujte to fandům. Když někdo chce trailer na film, ve kterém se sejdou Holland, Maguire a Garfield, tak si ho prostě udělá. 

Premiéra týdne
Spider-Man: Návrat domů je hodně velký film, takže si zaslouží i hodně velkou premiéru. Jak to na ní vypadalo, kdo se promenádoval po červeném koberci a kdo si to nejvíc užil, zjistíte tady

Život týdne
Captain America se na konci Avengers: Endgame rozhodl, že svůj život prožije trošku jinak Ono to zní hezky, romanticky a dojemně, ale reálně to asi žádná sranda nebyla. 

Sestřih týdne
Věta „Máme společnost“ zazní v každém druhém akčním filmu a obvykle vede k nějaké hodně velké přestřelce nebo něčemu podobnému. Samozřejmě může být i jinde, ale před akcí zkrátka tahle věta zní nejlíp, což dokazuje i tenhle sestřih. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se ptali, jaký díl Toy Story považujete za nejlepší. V době, kdy jsme počítali hlasy, byla na prvním místě trojka, za ní první díl a dvojka se umístila na posledním. 

Dnes se podíváme na Midway a kariéru Rolanda Emmericha. Zajímalo by nás, který z filmů tohohle megalomana máte nejraději. Názvy pište do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (33)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace