Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude z Daisy Ridley nová Batgirl?


ikona
KarelR
batgirlbatmandaisy ridleykatherine langfordkristen stewartsupergirl
Superhrdinky čeká výživných pár let, tak je snad nepromarní. 

Dva roky po premiéře Wonder Woman už není pochyb o tom, že amazonská princezna razantně změnila přístup k superhrdinkám. Hollywood si totiž začal dávat velký pozor na to, aby jejich sólovky psaly a režírovaly ženy. Po Captain Marvel od Genevy Robertson-Dworet a Anny Boden (jíž pomáhal její režijní parťák Ryan Fleck) dorazí Birds of Prey od Christiny Hodson a Cathy Yan nebo Black Widow od Jac Schaeffer a Cate Shortland. U Warner Bros. pak mají velké plány i s Batgirl a Supergirl, protože... když už tak už?

Co se týče Supergirl, ta je prý momentálně důležitější než (na dvakrát pohřbený) Superman a mohla by se jí ujmout Reed Morano, která pracovala hlavně na Příběhu služebnice. Batgirl si po odchodu Josse Whedona režisérku ještě nenašla (ale dělá se na tom). Momentálně se jí však věnuje scenáristka Christina Hodson, která po Bumblebeem napsala zmíněné Birds of Prey a Warneři ji rychle ukecali do dalšího projektu.

Vzhledem k tomu, že se Batgirl chystá už přes dva roky, se samozřejmě hodně mluvilo o castingu. Whedon si v červenci 2017 vybíral z devíti kandidátek, v tuhle chvíli je ale podle všeho relevantní jediná z nich - Katherine Langford ze seriálu 13 Reasons Why. Loni v prosinci se šeptalo o tom, že Warneři zvažují i Kristen Stewart, což by vzhledem k obsazení Pattinsona do role Batmana bylo... docela zajímavé? Nejnověji se nicméně kolem Batgirl motá Daisy Ridley, která má být aktuální studiovou favoritkou.

Přesně tak, údajnému netopýřímu seznamu prý vévodí Rey z nových Star Wars, tak uvidíme, jestli ji studio nakonec vážně osloví. Daisy má trochu problém se uchytit mimo Lucasovu ságu - ve Vraždě v Orient expresu ji zastínila elitní konkurence a její (kasovně marná...) Ophelia jde do kin až tenhle pátek. Sci-fi Chaos Walking s Tomem Hollandem je pak víceméně v katastrofálním stavu, jelikož se po dvou letech začala přetáčet (studio Lionsgate ji odmítlo poslat do kin!) a vůbec není jasné, co se s novým filmem Douga Limana bude dít dál.

Brali byste Daisy jako Batgirl? Anebo máte na tuhle roli lepší kandidátku? Dejte vědět v diskuzi a rovnou přihoďte i svoje tipy na filmovou Supergirl.

---

Vytáhni v hospodě: V Birds of Prey technicky bude Batgirl, nepůjde však o Barbaru Gordon, nýbrž o Cassandru Cain, která je známá spíš jako superhrdinka Orphan. Ruby Rose pak mimochodem v DC seriálech nehraje Batgirl, nýbrž Kate Kane aka Batwoman. Jasný, ne?!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace