Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix chystá hvězdně obsazený muzikál


ikona
Mr. Hlad
ariana grandejames cordenmeryl streepnetflixnicole kidmanthe prom
Ryan Murphy umí lákat herecké superhvězdy 

Už je to chvilka, co se Netflixu povedlo ulovit Ryana Murphyho. Tvůrce seriálů Glee a American Horror Story teď chystá svoje novinky exkluzivně právě pro tuhle streamovací službu a vypadá to, že se nehodlá držet zkrátka. Má prsty v několika chystaných seriálech, ale teď začal pracovat i na adaptaci muzikálu The Prom nominovaného na cenu Tony. Ten se má točit okolo divadelní hvězdy jménem Dee Dee Allen, která zjistila, že její nový muzikál o Eleanor Roosevelt je totální průšvih a po zdrcujících kritikách musí rychle vymyslet, jak si zachránit kariéru. A k tomu nejlépe poslouží dobrý skutek. Třeba takový, při němž pomůže mladé studentce Emmě zařídit, aby mohla jít a školní ples se svou přítelkyní. 

Zní to trochu uhozeně, Murphy však tyhle věci umí a předloha je podle všeho hodně kvalitní. A navíc se do filmu povedlo zlákat skutečně boží obsazení. Před kamerou se sejdou Meryl Streep, Nicole Kidman, James Corden, komik Keegan-Michael Kay popová superstar Ariana Grande nebo Awkwafina. Představitelku Emmy momentálně režisér Murphy hledá a natáčení by mělo začít letos v prosinci. Pak to bude celkem fofr, protože Netflix by rád podle všeho bojoval s The Prom o Oscary, takže na jeho službě by měl film k vidění ke konci příštího roku, ale ještě před tím se podívá do kin, aby se mohl oscarového klání zúčastnit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace