Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Avengers 4 vážně nedostanou rozšířenou verzi


ikona
KarelR
avataravengersavengers 4avengers: endgamemarvel
Avengers se vrátí do zámořských kin, aby se z nich stal nejvýdělečnější film všech dob. 

Kevin Feige nedávno prozradil, že se Endgame tenhle víkend vrátí do kin s pár drobky navíc. Ačkoliv specificky řekl, že se přímo do filmu nepřidají žádné nové scény (a že tudíž nejde o prodlouženou verzi), internet si to samozřejmě přechroupal po svém. Jeho doslovný popis "po titulcích se pustí vystřižená scéna, malá pocta a pár dalších překvapení" se pak ztratil v záplavě vychytralých titulků, jen aby se teď šokovaně řešily nové detaily.

O co jde? Podle nejnovějších zpráv bude americký re-release Avengers 4 (pochopitelně) úplně stejný jako kinoverze. Jen se po titulcích pustí nové šestiminutové video, které se má skládat z nedokončené vystřižené scény s Hulkem, krátké pocty pro Stana Lee a nové upoutávky na dvojku Spider-Mana. Vybrané projekce by pak měly mít ještě úvod od bratrů Russoových (respektive jen od Anthonyho) a bude se na nich rozdávat nový plakát. Hlavním tahákem nicméně pořád bude samotný film v původní podobě.

Avengers v tuhle chvíli potřebují k pokoření Avatara jen 38 milionů dolarů. Jeho původní run tak vlastně těsně porazí i bez re-releasu, jelikož jsou stále v kinech (jen v USA vydělávají ve všední dny kolem půl milionu dolarů). Avatar přitom vydělal posledních 33,2 milionu až při svém re-releasu, který v srpnu 2010 představil o 9 minut delší prodlouženou verzi.

Stále tedy platí, že Disney nechá Avengers překonat Avatara, jen aby se Avatar vrátil na první místo v roce 2021, kdy by mělo dojít na prakticky nevyhnutelný re-release před premiérou dvojky. Feige bude spokojený, Cameron bude spokojený, Disney si dopřeje dvojnásobný tržební triumf... jo, takhle se dělá ten největší hollywoodský byznys!

---

Vytáhni v hospodě: Feige potvrdil, že dvojku Spider-Mana od začátku plánoval jako poslední kapitolu Infinity ságy, v níž se Spidey musí oklepat z událostí Avengers 4.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace