Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér třetího Thora možná natočí Flashe Gordona


ikona
Mr. Hlad
disneyflash gordonragnaroktaika waititithor
Byl by zájem o animák? 

U Marvelu rádi dávají šanci neznámým režisérům, v případě třetího Thora to ale tak úplně nebylo. Taika Waititi už měl solidně rozjetou kariéru a hromadu fanoušků díky hororové komedii Co děláme v temnotách a několika dalším lehce trhlým a hodně osobitým filmům. Třetí Thor z něj však udělal hvězdu a on toho teď náležitě využívá. V Praze natočil vloni komedii Jojo Rabbit, ve které Scarlett Johansson bude ukrývat židovskou dívku před Samem Rockwellem a samotným režisérem, jenž si tu zahraje svéráznou verzi Hitlera. Výsledek dorazí do kin na podzim a v současné době se mluví o tom, že Waititi se pak vrhne na dlouho připravovanou adaptaci japonské animované klasiky Akira. A možná už ví, co bude dělat pak. 

U Disneyho by ho totiž rádi zlákali k dalšímu slavnému hrdinovi a byli by rádi, kdyby pro ně Taika Waititi natočil nového Flashe Gordona. Ovšem bacha, měl by to být animák! Zatím navíc vůbec není jisté, jestli má Waititi zájem, podle všeho ještě nedostal ani oficiální nabídku a zatím jsme ve fázi „bylo by fajn, kdyby to pro nás ten trhlej Novozélanďan natočil“. Uvidíme, co na to řekne on, rozhodně to je ale logická volba, protože Ragnarok z Flashe Gordona vizuálně dost vycházel. V každém případě Flash Gordon by si konečně už nový film zasloužil. V původní comicsové podobě přistál na naší planetě a pokoušel se zabránit tomu, aby se srazila s planetou Mongo, ve filmu z roku 1980 to byl zase hráč amerického fotbalu, kterého na planetu Mongo unesli a on zachraňoval její obyvatele a vlastně i lidstvo tam. V každém případě tenhle pulpový hrdina by si další šanci zasloužil. Tak uvidíme, jestli u toho bude i Waititi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace