Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rudá Sonja se dočká nového filmu. Kdo ho natočí?


ikona
Mr. Hlad
bryan singerjill sollowayred sonja
Rusovlasá drsňačka ještě neřekla poslední slovo.  
Docela by mě zajímalo, co Hollywood nutí k tomu, aby se pokoušel do kin vrátit Rudou Sonju. Před pár lety extrémně pohořel mnohem populárnější Conan, její film s Brigitte Nielsen rozhodně není něco, na co by filmový svět vzpomínal s láskou, a těch pár comicsů, které jsem četl, je přinejlepším průměrných. Přesto se ji na plátna kin pokoušeli dostat Robert Rodriguez či Simon West, okolo hlavní role se točily Rose McGowan nebo Amber Heard a naposledy se o filmovou verzi pokoušel Bryan Singer, jenž byl však nedávno vyhozen. Ale ne, Sonja to nevzdává! 
Teď zkusí její dobrodružství natočit Jill Soloway, která se má postarat i o scénář. Tvrdí, že se nemůže dočkat, až převede na plátna epický svět, v němž se příběhy odehrávají, pořádně se pohrabe v mytologii a představí filmovým divákům další velkou ženskou hrdinku. Zní to hezky, ale popravdě Jill Soloway není člověk, jehož jméno bych si vybavil při přemýšlení o tom, kdo by měl drsnou fantasy točit. V roce 2013 režírovala průměrnou komedii Tajné hrátky, především je to však producentka seriálů Odpočívej v pokoji nebo Transparent. Ty patří mezi to nejzajímavější z malé obrazovky, ale přesto si nejsem úplně jistý, jestli je Solloway pro fantasy o válečnici v kovových bikinách ta pravá… no uvidíme. 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace