Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #511 o Pokémonech a Terminátorovi


ikona
Mr. Hlad
avengerskeanu reevespixarpokemonsylvester stalloneterminatortoy storyvíkendový výplach
Líbil by se vám Terminátor se Stallonem? Jsou Pokémoni jen pro děti? A může být Keanu Reeves v každé disneyovce?  

Letní výplach

Finále týdne
Závěrečná bitka z Avengers: Endgame je dost možná největší akční scéna všech dob. Takže se zákonitě musela dočkat předělávky do 16bitové podoby. Ta velkolepost už tam tak patrná není, ale špatně to nevypadá

Technologie týdne
Technologie Deepfake je věc, která svět trošku znervózňuje. Stačí vzít video, doslova "přelepit ksicht" člověka, který v něm je a výsledek vypadá dost realisticky na to, aby si lidi mysleli, že je to pravda. Podobně jako všechny takovéhle vynálezy se Deepfake nejdřív uchytil v pornu, ale vzhledem k tomu, že MovieZone je slušný server, my vám radši naservírujeme Terminátora 2 se Slyem. 

Pokémoni týdne
Pokémoni se letos dočkali vlastního filmu a Detektiv Pikachu byl docela OK, přeci jenom by ale z téhle látky šlo vymáčknout o dost víc. Jen je otázka, jestli by se to líbilo dětem a jejich rodičům. Nám docela jo. 

Hvězda týdne
Keanu Reeves je teď všude. Nejen ve filmech, ale i ve hrách a vlastně na celém internetu. Dokonce by se asi dalo říct, že hvězda Johna Wicka je současným králem internetu. A ještě to asi chvilku potrvá, protože je evidentně dost lidí, které baví s ním a jeho image blbnout. Nebo vám připadá normální nacpat ho do animovaných disneyovek

Bitka týdne
Souboj Jack-Jacka s mývalem ve dvojce Úžasňákových byl asi vrchol téhle pixarovky a taky jedna z nejlepších akčních scén loňského roku. A v Pixaru se na ni poctivě připravovali, jak vám ukáže následující video, které porovnává storyboardy a výsledek. 

Sequely týdne
Matrix je boží, to víme všichni. Jestli jsou boží i Matrix Reloaded a Matrix Revolutions, to už tak jisté není. V každém případě Patrick Willems si myslí, že nejsou a má pár nápadů, jak by je šlo vylepšit. 

Žralok týdne
Žralok z Čelistí přezdívaný Bruce je dost možná nejslavnějším filmovým obyvatelem moří. Ale Roy Scheider z něj nakonec stejně udělal sekanou. Teď se ovšem Bruce povedlo opravit a on se znovu podívá mezi lidi. A vidět ho můžete i vy, jen si musíte zajet do American Museum of Motion Pictures v Los Angeles. 

Dabing týdne
Dabovat Toy Story 4 asi byla docela sranda. Nebo minimálně na hercích to tak vypadá. Jak si to před mikrofonem užívali Tom Hanks, Tim Allen, Key a Peele, Christina Hendricks nebo Keanu Reeves zjistíte v tomhle videu. 

Třístovka týdne
Ne, tohle nebude o Butlerovi a jeho Sparťanech, ale o Honest Trailers. Ty do výplachu dávám jen výjimečně, protože mě už pěkných pár měsíců nebaví, ale teď to dotáhli na video s číslovkou 300, ve kterém si dělají srandu z celého MCU. A to si místo ve výplachu zaslouží. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli byste od Quentina Tarantina rádi viděli jeho Star Trek, nebo něco úplně jiného. A dopadlo to vícméně stejně. Tak uvidíme, co si vybere. 

Dnes se podíváme na možná nejslavnější animovanou sérii a zajímá nás, který ze tří dílů Toy Story máte nejraději. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace