Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DiCaprio a Scorsese chystají indiánskou detektivku


ikona
Mr. Hlad
eric rothirishmankillers of the flower moonleonardo dicapriomartin scorseseonce upon a time in hollywood
Kdo zabíjí indiány? 

Leonardo DiCaprio si svoje projekty vybírá hodně poctivě, na druhou stranu asi dovede ocenit, když něco funguje. Jako třeba spolupráce s Martinem Scorsesem. DiCaprio pošle do kin za pár týdnů Once Upon a Time in Hollywood a na konci roku uvidíme Scorseseho gangsterku Irishman. V ní pro DiCapria role nebyla (i když se objevily zvěsti o cameu) a těm dvěma se po vzájemné spolupráci začalo asi stýskat. Teď dostanou šanci opět spojit síly, protože studio Paramount koupilo práva na jejich chystaný krimi thriller Killers of the Flower Moon. Scorsese bude režírovat, s DiCapriem se počítá pro jednu z hlavních rolí a scénář píše Eric Roth, který dělal Forresta Gumpa, Aliho nebo Zrodila se hvězda. 

Děj se má odehrávat ve dvacátých letech minulého století, kdy indiáni z kmene Osedžů zjistili, že nehostinné území v Oklahomě, kam je před lety vyhnali bílí osadníci, je plné ropy. Ze všech se stali boháči, svoje děti posílali na studia do Evropy, proháněli se po okolí v autech a překvapivě hodně jich za podezřelých okolností umíralo. O ropu totiž měla zájem spousta dalších lidí. Zločiny nakonec musela vyšetřit nově ustanovená FBI, která na místo poslala svoje lidi včetně jediného agenta, jenž měl indiánský původ. Potenciál pro zajímavou detektivku tu rozhodně je. Tak snad na ni nebudeme čekat dlouho. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace