Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Rockeři a tajné agentky


ikona
Mr. Hlad
355anthony hopkinsbill and tedjessica chastainkeanu reevesna obzoruorlando bloompenélope cruz
Komedie s Keanu Reevesem, hvězdně obsazený špionážní akčňák, stárnoucí Anthony Hopkins a horor od tvůrce The RItual 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu The Father si Anthony Hopkins zahraje muže, který se nedovede vyrovnat se svým stárnutím a odmítá pomoc svých nejbližších. V hororu The Night House odhalí Rebeca Hall, že její nedávno zesnulý manžel měl pár hodně ošklivých tajemství. 

Ve špionážním akčňáku 355 spojí síly Jessica Chastain, Penélope Cruz nebo Diane Kruger a budou hledat nebezpečnou zbraň hromadného ničení. V pokračování rodinného hitu Peter Rabbit 2 se na scénu vrátí nejzábavnější králík posledních let. 

Orlando Bloom se ve sci-fi Needle in a Timestack pokusí zachránit svoje manželství před mužem, který cestuje časem a chce mu odloudit ženu. V Gunpowder Milkshake se seznámíte s matkou a dcerou, které si přivydělávají jako nájemné vražedkyně. 

Keanu Reeves a Alex Winter budou v Bill & Ted Face the Music zachraňovat vesmír s pomocí svojí muziky a lehce dementního humoru. Tomáš Vorel bude v dramatu Cesta domů zjišťovat, jestli se dá žít uprostřed lesů a daleko od civilizace. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace