Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Nový Spider-Man je další skvělá marvelovka


ikona
KarelR
jake gyllenhaalprvni reakcespider-manspider-man: daleko od domovatom holland
Pavoučí superhrdina se za pár týdnů vrátí do kin. A mělo by se mu tam dařit. 

Pokud patříte mezi lidi, kteří napjatě čekají na velké marvelácké zakopnutí... musíte čekat dál. Spider-Man: Daleko od domova vás v tomhle směru rozhodně nepotěší, jelikož by mělo jít o další marveláckou trefu, která je plná humoru, dobré filmařiny a vítaných překvapení.

Jak to víme? Samozřejmě díky tweetům od amerických kritiků, které se Marvel nebál vypustit už dva týdny před premiérou. Zatímco jsme v minulých týdnech řešili jedno embargo za druhým (Dark Phoenix a Muži v černém se ohlasů báli jako čert kříže - a oprávněně), Kevin Feige tyhle šarády nehraje a rád se svým novým dítkem pochlubil takhle dopředu. Internet tudíž zaplavily zvěsti o tom, že se druhý Spidey výborně popral s dopadem Avengers: Endgame a že je minimálně stejně povedený jako ten první.

Očekávané chvály se ve tweetech dočkal Jake Gyllenhaal, který je prý jako Mysterio famózní, a velký důraz je kladen i na to, že nás v kině čeká nejeden zvrat. V trailerech toho údajně není zase tolik a pár lidí tvrdí, že zatímco se první půlka filmu soustředí na studentské blbnutí, ta druhá se ohání zatím nejlepší akční scénou se Spider-Manem.

Uvidíme, jak to nakonec dopadne číselně. Osobně tuším marveláckou klasiku (tedy rottenový rating lehce nad 7/10), leccos totiž naznačuje, že bude Daleko od domova milá oddechovka, která sice pobaví a potěší, o moc víc bych od ní ale rozhodně nečekal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace