Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Avengers 4 se vrátí do kin, aby pokořili Avatara


ikona
KarelR
avataravengersavengers 4avengers: endgamemarvel
Dnes si povíme o pohádku o jedné rozpustilé tržební šarádě... 

Disneyovská marketingová mašina letos jede na plné obrátky. Captain Marvel dala miliardu, Avengers přes 2,7 miliardy, Aladin už má na kontě 733 mega... a i těch 350 milionů Burtonova Dumba by vlastně ušlo, kdyby nestál půlku téhle cifry. V dalších měsících a týdnech čekejte zázraky u Toy Story 4, Lvího krále nebo dvojky Ledového království. Nejdřív ale Myšák hodlá dotáhnout nejzásadnější letošní misi - sestřelení Avatara.

Jak jste si určitě všimli, čtyřka Avengers jde modráskům tvrdě po krku a momentálně ji od postu nejvýdělečnějšího filmu všech dob dělí jen 44 mega. Skončit tak těsně před cílem Disney samozřejmě nehodlá. Konečně tedy byl potvrzen očekávaný plán, který počítá s návratem Avengers do kin těsně před Spider-Manem.

Tuhle informaci profláknul sám Kevin Feige, jenž si nebyl jistý, zda už je venku nebo ne (nebyla, Kevine!). V jádru to ale není moc důležité a naopak potěší, že už známe i pár detailů. Avengers se díky bohu nevrátí s nějakým rozšířeným/upraveným sestřihem, což je strategie, kterou jsme nedávno viděli u Bohemian Rhapsody, Zrodila se hvězda nebo Deadpoola 2. Fandové v kině dostanou úplně stejný film - jen se po titulcích pustí ještě "vystřižená scéna, malá pocta a pár dalších překvapení."

V tuhle chvíli je mi docela líto diváků, kteří potkávají titulky vágně slibující "Avengers s novými scénami". Příští týden se do zámořských kin vážně vrátí ten samý film, jen s pár potitulkovými doplňky a... možná novým trailerem Spider-Mana? Kdo ví, co přesně se chystá. Tahle šaráda je každopádně jen dočasná, protože Avengers v létě pokoří Avatara, jen aby jim to Cameronův hit za dva roky vrátil při re-releasu před dvojkou.

Disney, který po nákupu Foxů vlastní oba filmy, tím pádem dvakrát přepíše historii, což znamená spoustu hezkých článků zadarmo. Hmmm... už jsem říkal, že jistá marketingová mašina jede na plné obrátky?

---

Vytáhni v hospodě: Feige se v novém rozhovoru nechal slyšet, že netuší, co se děje s Venomem 2, a že by ho nepřekvapilo, kdyby se Eddie Brock časem potkal se Spider-Manem (obě postavy koneckonců vlastní Sony). Začínám z toho mít trochu pocit, že Spidey vážně nebude v MCU navěky...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace