Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá Sylvester Stallone dalšího Ramba?


ikona
Mr. Hlad
creedlast bloodramborockyslysylvester stallone
Letos možná žádné loučení nebude 

Už jen pár měsíců nás dělí od premiéry Rambo 5: Last Blood, kde by se měl Sylvester Stallone rozloučit s jednou ze svých nejslavnějších postav. Alespoň takový je plán. Veterán války ve Vietnamu John Rambo si to tu rozdá s mexickým drogovým kartelem a ukáže narkobaronům, že i se sedmdesátkou na krku jim může pořádně zatopit. A pak? Pak přijde konec… nebo ne? To asi brzy zjistíme. Sly sice avizoval, že Last Blood bude jeho poslední rambovský film, teď ovšem začíná mluvit malinko jinak. 

Stallone řekl, že pokud bude cítit, že diváci mají chuť na přídavek, tak by se možná dalšímu dílu nebránil. Role ho totiž prý pořád zatraceně baví a sám přiznal, že s ukončováním svých sérií má docela problém. U Rockyho si svět dlouho myslel, že všechno skončí nepovedenou pětkou. Pak dorazil Rocky Balboa, kde se Sly rozloučil ve velkém stylu jen proto, aby se o pár let později vrátil v Creedovi. A srdceryvné „loučící“ video z placu dvojky jste taky nejspíš viděli. Stallone prostě tyhle věci moc neumí a sám to přiznává a říká, že původně plánoval ukončit Rockyho po třetím filmu, takže Rambo možná luk, šípy a ikonický nůž na hřebík nakonec nepověsí. Asi bude záviset hlavně na tom, jak moc se filmu zadaří v kinech a taky na tom, jak se povede. Ono odejít včas je totiž taky umění. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace