Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ridley Scott by mohl natočit Gladiátora 2. O čem má být?


ikona
Mr. Hlad
gladiatorglasspeter craigridley scottrussell crowespencer treat clarke
Poteče v Koloseu opět krev? A bude tomu zase šéfovat Ridley Scott? 

Legendární Gladiátor je možná nejlepší film Ridleyho Scotta. A to je co říct, když natočil pecky jako Vetřelec, Blade Runner, Marťan, Království nebeské, Thelma a Louise nebo Americký gangster. Russell Crowe díky němu získal Oscara a stal se hvězdou a každý historický velkofilm ve 21. století bývá porovnávaný právě s tímhle výletem do antického Říma. Pokračování si nikdo moc představit nedokázal, přesto se o něm už pár let mluví. A teď to všechno začalo nanovo.

Producenti Walter F. Parkes a Laurie MacDonald totiž potvrdili, že se na sequelu pořád pracuje a že scénář píše Peter Craig (Město, Top Gun: Maverick). Děj by se měl odehrávat nějakých dvacet až třicet let po prvním filmu a má se točit kolem už dospělého Lucia. To byl ten klučina, jehož strýc Commodus byl prvotřídní magor a hlavní záporák. V dospělosti by z něj měl být taky velký válečník, o detailech však zatím nechce nikdo nic říct. Ani o tom, jestli si ho opět zahraje Spencer Treat Clarke, který se vrátil do kin ve Skleněném. Ale asi bychom měli vyhlížet někoho slavnějšího. 

V každém případě natáčení by prý mělo začít docela brzy. Ridley Scott momentálně pracuje na sci-fi minisérii pro Amazon Raised by Wolves a pak se měl vrhnout na disneyovský příběh o čaroději Merlinovi. Ten ale nejspíš bude muset počkat, protože dalším Scottovým filmem by měl být podle Parkese a MacDonald právě druhý Gladiátor. No uvidíme, jestli se tentokrát fakt začne něco dít. A měli byste vůbec o dvojku Gladiátora zájem?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace