Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #510 o Spideym a Wickovi


ikona
Mr. Hlad
chris hemworthhalle berryjohn wickmen in blackmibspider-mantom hollandvíkendový výplach
Je víc cool Spider-Man, nebo Thor? Čím se láduje Halle Berry? A proč by se bez osvětlovačů nedalo na filmy koukat?  

Uleželý výplach

Panenky týdne
Aubrey Plaza mě v Parks and Recreation neskutečně bavila, ale poslední dobou zkouší i vážnější role a teď ji čeká regulérní horor Dětská hra. Takže si sedla s Vanity Fair a společně hodnotí ty nejdivnější a nejhnusnější filmové panenky vůbec.

 

Hra týdne
Pokud jste poslední týden strávili někde v divočině, kde není připojení na internet a člověk se bojí, že ho tam sežere jezevec nebo tak něco, tak vám asi uteklo nové video ze hry Cyberpunk 2077. Všichni ostatního ho ale asi viděli. Ale kvůli tomu cameu na konci ho sem dát prostě musíme, to asi chápete.

Easter eggy týdne
Poslední X-Meni nejsou bůhvíjak dobrá podívaná a tahle série si zasloužila lepší konec. A taky lepší návštěvnost. Každopádně pár zajímavých věcí v Dark Phoenix je a možná, že jste si nevšimli zdaleka všech.

Hodinky týdne
Nikdy jsem moc nepochopil, proč by člověk měl utrácet zbytečně moc peněz za hodinky. U dámských chápu, že můžou sloužit jako šperk, ale já jako chlap hodinky nosím proto, abych věděl, kolik je hodin a nemusel hrabat po mobilu. Ale kdo jsem já, abych tohle hodnotil. Prostě tady máte nejlepší filmové hodinky podle Esquireu. 

 

Rozhovor týdne
Chris Hemsworth posílá do kin svoje Muže v černém a Tom Holland ho bude brzy následovat s novým Spider-Manem. Oba filmy patří pod studio Sony, takže někoho chytrého napadlo posadit ty dva vedle sebe a nechat je, aby si pokecali. A tady je výsledek.

Scéna týdne
Spider-Man se blíží do kin a Jimmy Kimmel v něm chtěl být. A taky bude! Nebo se bude alespoň tvářit, že tam bude. A Tom Holland mu s tím velmi ochotně pomůže.

Interview týdne
Halle Berry byla v Johnu Wickovi 3 strašně dobrá a zaslouží si, aby se o ní mluvilo skoro se stejným nadšením jako o Keanu Reevesovi. Ani ona se totiž při tréninku neflákala a teď musí doplnit energii. Takže při rozhovorech žere kuřecí křídla. A tak vůbec

 

Osvětlovač týdne
Bez osvětlovačů by byly filmy dost hnusné, to asi víme všichni. Moc bychom toho neviděli, ale ono nejde jen o to zapnout světlo a napálit ho hlavní hvězdě přímo do ksichtu. Jak může osvětlovač změnit celou scénu a zajistit, že divák vidí to, co vidět má, zjistíte v tomhle videu.

Prank týdne
Muži v černém: Globální hrozba je film bez nápadů. Ale PR oddělení u Sony jich asi ještě pár má. Teď se rozhodli propagovat svou novinku tak, že obyčejné prodejce aut předělali na roboty, které ovládají mimozemšťané. A to člověka, co chce nové auto, docela rozhodí.

Duel týdne
V minulém Výplachu jsme se ptali, koho byste v dalším Johnu Wickovi postavili proti Keanu Reevesovi. A nápady nemáte špatné. Hugo Weaving, Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger, Liam Neeson, Wesley Snipes, Dave Bautista, Scott Adkins, Tom Cruise… jo, vybrali bychom si. 

 

Dnes se zeptáme na Quentina Tarantina, který tak trochu plánuje vlastní eRkový Star Trek. Chtěli byste, aby Tarantino natočil další Star Trek, nebo aby se vrhl na jinou látku? Do předmětu pište Star Trek nebo Jiný projekt a v textu se rozkecejte o důvodech.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (30)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace